وی افزود: به شهروندان تأکید میکنم که از واگذاری هر نوع کارت شخصی خود از جمله کارتهای هویتی و بازرگانی به دیگران خودداری کنند، چراکه واگذاری کارت به دیگران ممنوع است.
دادستان کل کشور گفت: به دادستانهای استانها ابلاغ کردیم که استفاده از کارت بازرگانی دیگران برای واردات کالا تخلف و جرم است و کالای وارد شده قاچاق تلقی میشود.
بیشتر بخوانید: شگرد عجیب متهمان ارزی برای فریب گارسونهای خوشتیپ/ حقوق ۲.۵ میلیونی و خودرو برای مدیران شرکتهای صوری
حجت الاسلام و المسلمین منتظری ادامه داد: متأسفانه برخی افراد هنگام واگذاری کارتهای بازرگانی سوء استفاده میکنند.
وی افزود: کارت بازرگانی توسط شعب اتاق بازرگانی و صنایع و معادن در تهران و شهرستانها به نام اشخاص صادر میشود.
دادستان کل کشور گفت: افراد برای دریافت کارت بازرگانی باید واجد شرایط لازم باشند. در آیین نامه برای افرادی که قصد دریافت کارت بازرگانی دارند ۹ شرط در نظر گرفته شده است که اگر فرد یکی از ۹ شرط را دارا نباشد، کارت بازرگانی باید توسط اتاق بازرگانی و یا وزارت صنعت، معدن و تجارت باطل شود.
حجت الاسلام و المسلمین منتظری تصریح کرد: در بررسیهای انجام شده مشخص شد که عدهای سودجو از کارت بازرگانی دیگران برای واردات کالای قاچاق سوء استفاده میکنند، در گذشته سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به دفاتر ثبت اسناد ابلاغ کرده بود که از انتقال کارتهای بازرگانی و یا وکالت دادن به دیگران خودداری کنند، اما متأسفانه برخی دفاتر به این ابلاغ سازمان ثبت اسناد توجه نکردند و ما شاهد هستیم که باز هم کارتهایی به نام دیگران صادر میشود و افرادی که واجد شرایط نیستند از کارت دیگران استفاده میکنند.
وی افزود: در راستای اجرای تبصره ۴ بند ۳ آیین نامه اجرایی ماده ۱۰ قانون صادرات و واردات به دادستانها ابلاغ کردیم مراقب باشند که افراد از کارت بازرگانی دیگران استفاده نکنند، زیرا این کار از نظر قانونی ممنوع است.
دادستان کل کشور گفت: متأسفانه امروزه یکی از علل وقوع جرایم در کشور استفاده از کارت بازرگانی دیگران است.
انتهای پیام/