او ادامه داد: احداث استخرهای پیدرپی در مسیر رودخانهها در فصولی که آب پایدار است، میتواند بهترین فرصت برای باغداران و کشاورزان نسبت به پرورش ماهی و آبزیان باشد.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان اسدآباد با اشاره به فعالیت دو واحد استخر پرورش ماهی تزئینی در اسدآباد اظهار داشت: این دو واحد استخر پرورش ماهی تزئینی در مجموع با ظرفیت ۳۷۵ هزار قطعه به مساحت ۴۳۹ مترمربع بوده که ماهی تزئینی این دو واحد بین واحدهای فروشندگان ماهی تزئینی توزیع میشود.
بیرنگ با بیان اینکه تعداد واحدهای پرورش ماهی این شهرستان ۸۲ واحد بوده و در حال حاضر در شهرستان اسدآباد ۸۲ بهرهبردار به پرورش ماهی اشتغال دارند، بیان کرد: از این تعداد واحد پرورش ماهی، ۵۲ مورد مربوط به واحدهای پرورش ماهیان گرم آبی بوده که سالانه دارای ۱۴۹ تن تولید هستند.
او با بیان اینکه میزان تولید ماهی قزلآلا در شهرستان اسدآباد سالانه ۲۱۳ تن است، افزود: در حال حاضر یک واحد پرورش تخم چشم زده یا حد واسط نیز به مساحت ۳۰۰ مترمربع با تولید یک میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه در سال در شهرستان فعالیت دارد.
این مسئول آبزی پروری همچنین با اشاره به اینکه از ۸۲ واحد استخر پرورش ماهی، ۲۷ واحد به صورت استخرهای دو منظوره تیپ هستند که براساس نقشه و ساختار شیلات طراحی شدهاند، ابراز داشت: استخرهای دو منظوره تیپ علاوه بر ذخیره آب، برای آبیاری اراضی به جهت غنی بودن استفاده میشود و سالانه دارای ۱۹۲ تن تولید به مساحت ۶۲۸۰ مترمربع هستند.
انتهای پیام/ج