سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مقابله دوباره مجلس انگلیس با دولت بر سر برگزاری انتخابات زودهنگام

نمایندگان مجلس عوام انگلیس با تصویب طرحی می‌توانند اصلاحیه‌های خود درباره لایحه برگزاری انتخابات زودهنگام را پیگیری کنند.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، نمایندگان مجلس عوام انگلیس طرحی را تصویب کردند که به نمایندگان اجازه می‌دهد بتوانند اصلاحیه‌های خود را درباره لایحه برگزاری انتخابات زودهنگام دولت در مجلس پیگیری و تصویب کنند.

نمایندگان مجلس عوام انگلیس پس از بحث و بررسی با ۳۱۲ رای موافق در برابر ۲۹۵ رای مخالف، با پیشنهاد استلا کریسی نماینده مجلس از حزب کارگر موافقت و کار دولت را در پیشبرد اهدافش در روند برگزاری انتخابات زودهنگام سخت‌تر کردند، اما دست نمایندگان در تغییر لایحه دولت برای برگزاری انتخابات زود هنگام بازتر شده است.

استلا کریسی در تشریح طرحش گفت: رویکرد دولت نشان می‌دهد که او قصد دارد به گونه‌ای بدون تغییر و به سرعت، لایحه اش را اجرایی و جلوی اصلاحیه‌ها را بگیرد، اما تصویب این طرح او را در این باره محدود می‌کند.

بوریس جانسون پس از این رای گیری با عصبانیتی کم نظیر مجلس را به وقت کشی و کنار گذاشتن برکسیت متهم کرد و گفت: مجلس در سه و نیم سال گذشته بار‌ها در روند اجرای برکسیت سنگ اندازی کرده است.

او همچنین شماری از نمایندگان را متهم کرد که نمی‌خواهند برکسیت اجرایی شود و بدون اینکه برای حل مشکل راه حلی ارائه کنند فقط وقت کشی می‌کنند.

کنت کلارک نماینده کهنه کار مجلس عوام انگلیس هم در واکنش به اظهارات جانسون گفت: خود شما با توافق دولت ترزا می‌با اتحادیه اروپا مخالفت کردید. نخست وزیری که هم حزبی شما هم بود و به این ترتیب در روند اجرای برکسیت مانع تراشی کردید.

بوریس جانسون قرار است امشب لایحه برگزاری انتخابات زود هنگام را با تغییراتی چهارمین بار به رای بگذارد، اما برخی نمایندگان معتقدند پیش از رای گیری، پیشنهاد‌های نمایندگان در ان لحاظ شود و یا برای اضافه شدن پیشنهاد‌های مطرح رای گیری و با تصویب و افزوده شدن به لایحه، رای گیری شود.

لایحه دولت محافظه کاران دیشب و سومین بار در مجلس عوام انگلیس به رای گذاشته شد که پس از ساعت‌ها بحث و جدال و به علت مخالفت حزب کارگر رای نیاورد و ناکامی دیگر را برای نخست وزیر انگلیس رقم زد.

جانسون برای تصویب لایحه اش برای برگزاری انتخابات زود هنگام به رای موافق دو سوم نمایندگان مجلس یعنی ۴۳۴ رای نیاز داشت که فقط توانست ۲۹۹ رای بدست آورد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.