او بیان کرد: تولید، یکی از بحثهایی است که ریسک سرمایه گذاری در آن بالاست چرا که در آن نه تنها بحث افزایش تولید بلکه بحث نیروی انسانی، بیمه، مالیات و آلایندگی های محیط کار جزو مشکلات این حوزه کاری به شمار می رود.
شکوری با تاکید بر اینکه باید به تولید اهمیت داد و آن را با تجارت مقایسه نکرد، گفت:به عنوان مثال در صورتی که تولید سیمان با مشکلی مواجه شود نمی توان به راحتی از این مشکل عبور یا جایگزین کرد. تولید و تجارت به یکدیگر متصل هستند.
بیشتر بخوانید: نقش مالیات در رونق تولید/ضرورت تفکیک فعالیت اقتصادی مولد و غیر مولد برای اخذ مالیات
رئیس کمیسیون معدن اتاق بازرگانی ادامه داد: در صورت بروز مشکل در حوزه تجارت سیمان، توانایی جایگزین نوع دیگری از کالای تجاری وجود دارد اما برای تعدیل و یا تعطیلی کارخانه تولید سیمان، مشکلات مختلفی از جمله افزایش بیکاری قشر بالایی از کارگران در جامعه شده و امکان جایگزینی آن بسیار سخت است.
او افزود: دولت ها باید بخش تولید صنایع را تقویت و حمایت کنند چرا که امسال مورد تاکید رهبری و سال رونق تولید و اقتصادی نام گرفته است.
شکوری تشریح کرد: امسال سهم مالیات در بودجه کشور افزایش و درآمدهای نفتی کاهش پیدا خواهد کرد. بنابر این دولت ها اگر نرخ مالیات تولید را کاهش بدهند میزان تولیدات ملی افزایش پیدا کرده و سهم درآمد دولت از بخش تولید بیشتر می شود.
رئیس کمیسیون معدن اتاق بازرگانی گفت: وقتی تولید کنندگان کمتر مالیات پرداخت کنند، سرمایه گذاری افزایش پیدا کرده و در نتیجه معضل بیکاری تا حدودی کمرنگ می شود.
انتهای پیام/