سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ارزیابی بهداشتی واحد‌های تولید کننده مواد غذایی در شاهرود

بازرسان معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود از واحد‌های تولید مواد غذایی تحت پوشش این دانشگاه بازرسی و روند تولیدات این واحد‌ها را ارزیابی کردند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، سولماز میرزامحمدی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود گفت: در بازرسی از واحد‌های تولید مواد غذایی مواد اولیه، فرمولاسیون ها، میزان چربی و قند فرآورده‌های غذایی و الصاق نشانگر رنگی بر روی مواد غذایی ارزیابی می‌شود.

به گفته میرزامحمدی، تمامی محصولات تولیدی در کارخانه‌های مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود دارای نشانگر‌های رنگی هستند.

۵۸ کارخانه تولید کننده مواد غذایی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در شهرستان‌های شاهرود و میامی فعالیت می‌کنند که تاکنون ۴۰۰ پروانه بهداشتی و ساخت و تولید و بهره بردای برای محصولات این واحد‌های تولیدی صادر شده است.

انتهای پیام / م

صدور ۴۰۰ پروانه بهداشتی محصولات کارخانه های تولید مواد غذایی در شاهرود و میامی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.