سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خانم ها، اولین مسافرانی که راهی ماه می‌شوند

قراراست به دلیل مهارت بالای بانوان، توان جسمانی مناسب آنها به نسبت آقایان در زمان حضور درفضا، در ماموریت بازگشت به کره ماه که به نام آرتمیس مشهور است به جای آقایان بانوان برسطح کره ماه قدم گذارند.

به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،پیش‌تر مقام‌های ناسا اعلام کرده اند بودند درماموریت آرتمیس که بازگشت انسان به کره ماه پس از چندین دهه خواهد بود یک زن و یک مرد فضانوردن برسطح کره ماه قدم خواهند گذاشت، اما در جدیدترین بیانیه ناسا هر دو فضانورد راهی کره ماه را از میان بانوان انتخاب خواهد کرد.

جیم بریدنشتین، مدیرعامل ناسا اعلام کرده است این احتمال وجود دارد که هر دو فضانورد راهی کره ماه زنان فضانورد باشند. ناسا قصد دارد تا سال ۲۰۲۴ دو فضانورد را به کمک نسل جدید کپسول فضایی اوریون برسطح کره ماه فرود آورد.
 

اعلام ارسال دو زن به کره ماه در کنگره بین المللی فضانوردی مشهور به IAC اعلام شده است. ابتدا قرار بود یک زن و یک مرد برسطح کره ماه قدم گذارند، اما ناسا به دلایل مختلف درنظر دارد دراین انتخاب بازنگری کند.

بیشتر بخوانید:ساخت تلسکوپ‌های فضایی بزرگ به وسیله ربات‌ها در آینده

مدیرعامل ناسا اعلام کرده است این سازمان دارای فضانوردان زن بسیارباتوان و دارای دانش بسیار خوبی است و آن‌ها می‌توانند به تنهایی و بدون نیاز به مردان کلیه مراحل پرتاب، سفربه کره ماه، فرود بر سطح آن، انجام مطالعه و درنهایت بازگشت به کره زمین را انجام دهند.

به تازگی زنان فضانورد موفق شدند یک پیاده روی کاملاً موفق خارج از ایستگاه فضایی بین المللی انجام دهند و یک باتری معیوب را با باتری جدید تعویض کنند. این پیاده روی بار‌ها به دلیل نبود لباس فضانوردی متناسب با سایز بانوان به تعویق افتاده بود، اما با ارسال لباس فضانوردی متناسب سرانجام پیاده روی فضایی انجام شد.

مدیران ناسا با توجه به بودجه‌ای که از دولت دریافت کرده اند درنظر دارند هرچه سریع‌تر امکانات لازم برای بازگشت انسان به کره ماه را انجام دهند. به گفته آن‌ها افزایش تورم در سال‌های آینده می‌تواند سبب به تعویق افتادن سفربه کره ماه شود.

درسال‌های پیش مدیران ناسا قصد داشتند ماموریت بازگشت به کره ماه را اجرایی کنند، اما به دلیل هزینه‌های بالا انجام آن امکان پذیر نشد و پروژه‌ها لغو شد.
 

کارشناسان ناسا اعلام کرده اند ماموریت آرتمیس درسال ۲۰۲۰ انجام می‌شود و طی آن یک موشک فضایی کپسول فضایی اوریون را به مدارکره ماه ارسال می‌کند. پس از آن ماموریت اصلی آرتمیس انجام می‌شود و انسان‌ها برسطح کره ماه فرود خواهد آمد.

درکنار ماموریت آرتمیس، دانشمندان ناسا درنظر دارند با مشارکت کشور‌های جهانی، پروژه ساخت ایستگاه فضایی دروازه فضایی Gateway را هم به انجام برسانند. این ایستگاه فضایی جدید جایگزین ایستگاه فضایی بین المللی خواهد شد.

دانشمندان در نظر دارند از ایستگاه فضایی دروازه فضایی که در مدار کره زمین قرار دارد فضانوردان را به کره ماه بفرستند.
 

برای ارسال ماموریت به کره ماه، ناسا در نظر دارد از نسل جدید موشک sls که موشک‌هایی بسیار قوی و پر قدرت است استفاده کند. این موشک‌های هنوز به بهره برداری کامل نرسیده اند، اما در صورت تکمیل ساخت می‌توانند کپسول‌های فضایی و محموله‌های سنگین را به سفربه فضای عمیق ارسال کنند.

ناسا درنظر دارد درصورت تکمیل پروژه ساخت موشک‌های sls از آنها برای ارسال فضانوردان به سیاره مریخ هم استفاده کند.
 

ایستگاه دروازه فضایی مانند خانه‌ای متحرک در فضاست و در مدار کره ماه قرار می‌گیرد و فضانوردان می‌توانند در آن به انجام کار‌های مختلف ازجمله تحقیقات و اقامت بپردازند. این ایستگاه فضایی به فضانوردان اجازه می‌دهد سفر‌های مختلفی به سطح کره ماه انجام دهند و حتی فضاپیما‌های خود را تعمیر کنند و سوخت مورد نیاز برای ادامه سفر فضایی را دریافت کنند.

پس از ارسال کپسول فضایی اوریون به کره ماه، نیاز به یک ماه نشین برای فرود برسطح کره ماه خواهد بود. ناسا به این منظور توافق نامه‌هایی با برخی شرکت‌ها ازجمله بلواوریجین منعقد کرده است که به وسیله آن فضانوردان می‌توانند برسطح کره ماه فرود آیند و حتی با استفاده از خودرو‌هایی برقی برسطح این قمر به ماجراجویی و انجام تحقیقات بپردازند.
منبع:space
انتهای پیام/

زنان فضانورد در سفر ماه از مردان پیشی گرفتند

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.