سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در پارک چمران کرج

موزه ای از جاذبه های جانوری درمرکز نگهداری حیات وحش

مرکز نگهداری از حیات وحش پارک چمران کرج ، همه روزه پذیرای علاقمندان و دوستداران حیوانات است

شیردل نوری، مدیر مرکز نگهداری از حیات وحش کرج در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، گفت :مرکز نگهداری از حیات وحش کرج در پارک چمران دوازده گونه از انواع خزندگان،پنجاه گونه از انواع آبزیان و هفتاد گونه از انواع ماکیان را درخود جای داده است.

او افزود:علاقمندان و دوستداران حیوانات می توانند همه روزه از ساعت هشت صبح تا نوزده عصر از این مرکز دیدن کنند.

مدیر مرکز نگهداری از حیات وحش پارک چمران کرج گفت:همچنین علاقمندان می توانند از نزدیک حیواناتی مثل شیر،خرس ،لاما ، گوزن ومیمون را در این مرکز ببینند وبا پرداخت دوهزار تومان از جاذبه های جانوری استان بهره مند شوند.

نوری افزود:در مرکز نکهداری از حیات وحش کرج حیوانات آسیب دیده درمان می شوند و درصورتی که  بتوانند به چرخه طبیعت بازگردند رهاسازی می شوند.

انتهای پیام/ز.ش

جاذبه های جانوری مرکز نگهداری از حیات وحش کرج

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.