سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سفیر پیشین آمریکا: افغانستان برای ما مهم تر از سوریه است

سفیر پیشین آمریکا در افغانستان گفت: افغانستان برای ما مهم تر از سوریه است و کاخ سفید نباید از این بیشتر برای خروج سربازان عجله کند.

به گزارش حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران جوان، رایان کراکر، سفیر پیشین آمریکا در افغانستان گفت: آمریکا نباید به یک کشور شکست خورده در افغانستان تبدیل شود و کاخ سفید نباید از این بیشتر برای خروج سربازان عجله کند.

کراکر در گفتگویی با شبکه فاکس نیوز اظهار داشت: «افغانستان برای ما مهم تر از سوریه است. افغان ها به سربازان ایالات متحده نیاز دارند.»

وی تاکید کرد که هر اتفاقی که در میز مذاکره می افتد، منافع امنیت ملی ایالات متحده مستلزم این است که ایالات متحده حضور نظامی درست در افغانستان داشته باشد.

این در حالی است که بنابر گزارش ها، ایالات متحده آمریکا بی سر و صدا شروع به کاهش حضور نظامی خود در افغانستان کرده است.

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.