او با اشاره به اینکه پرونده پتروشیمی فجر کرمان و پتروشیمی بافت در بانک معطل و منتظر تشکیل کنسرسیوم است، افزود: احساس میکنم برخی مدیران نسبت به پروژهها حساسیتی ندارند ، نشانه آن هم گزارشاتی است که ارائه میشود که مشخص است مدیر به پروژه مسلط نیست و لذا اگر بحثی وجود دارد باید مطرح شود تا به تصمیم درست بیانجامد.
فدایی با اشاره به اختلاف آمار و گزارشات دستگاههای اجرایی افزود: ظاهرا قرار نیست این مسئله وجود اشتباه در گزارش ها حل بشود.
استاندار کرمان بیان کرد: بعد از سفر وزیر بهداشت به استان و بازدید از شهرستانهای جنوبی، قرار شد مسوولان استان با معاونان وزارتخانه جلسهای برگزار و مسائل را پیگیری کنند که ۲۸ مرداد این جلسه در تهران برگزار و تصمیم گرفته شد درباره خانههای بهداشت روستایی، دانشگاه علوم پزشکی مطالعه و مشخص کند خانه بهداشت باید در چه نقاطی حذف یا ایجاد شود تا همه مردم دسترسی قابل قبولی به مراکز بهداشتی داشته باشند.
او افزود: درخصوص درمان نیز مصوب شد چنانچه بخش خصوصی برای احداث بیمارستان اقدام کند وزارتخانه نیز تامین پزشک و تجهیزات با ارز دولتی را انجام دهد.
فدایی تصریح کرد: از مصوبات دیگر جلسه تهاتر زمین و منابع مالی برای احداث یا تکمیل بیمارستان ها، صدور مجوز کمیسیون ۲۱ بیمارستان شفا و استفاده از تسهیلات ماده ۵۶ برای احداث بیمارستان شفا و امکان استفاده از تسهیلات این ماده برای تکمیل بیمارستان نیمه تمام استان بوده است.
استاندار کرمان گفت: تکلیف روشن است و دانشگاه علوم پزشکی باید مفاد این صورتجلسه را جدیتر دنبال کند.
او تاکید کرد: دستگاهها اگر به پروژههای اقتصاد مقاومتی اعتقاد دارند باید جدی پروژهها را دنبال کنند. اینگونه نمیشود که هر دفعه در جلسات بگوییم پیشرفت پروژهها کم است و پیشرفت قابل توجهی صورت نگرفته باشد، اما هیچ اقدام جدی را در این راستا مشاهده نکنیم.
انتهای پیام/ح