او با بیان اینکه ثبت نام داوطلبان در ۲۰۸ حوزه انتخابیه در کشور صورت میگیرد، تصریح کرد: فرمانداریها نخستین مکان ثبت نام داوطلبان به شمار میآید. جایگاه دوم، ستاد ثبت نام در وزارت کشور است که از تاریخ ۱۰ آذرماه شروع به کار خواهد کرد. نامزدها در صورتیکه در حوزه انتخابیه خود ثبت نام نکردهاند، میتوانند در وزارت کشور ثبت نام کنند؛ وزارت کشور ثبت نام نامزدها را انجام و مدارک آنها را به فرمانداری حوزه انتخابیه ارسال میکند؛ یعنی ثبت نام نامزدها در وزارت کشور و یا فرمانداری هیچ تفاوتی نخواهد داشت.
موسوی افزود: جایگاه سوم، در سفارتخانهها و نمایندگیهای سیاسی وزارت امور خارجه در خارج از کشور است. شهروندان ایرانی که در بازه زمانی ثبت نام در خارج از کشور هستند، میتوانند با مراجعه به سفارتخانهها و نمایندگیهای سیاسی فرم پرسشنامه داوطلبی را دریافت و برای نمایندگی مجلس شورای اسلامی ثبت نام کنند. وزارت امور خارجه مدارک نامزدها را دریافت و به وزارت کشور تحویل میدهد تا آن مدارک به فرمانداریها منتقل شود.
سخنگوی ستاد انتخابات وزارت کشور تأکید کرد: مراجع چهارگانه شامل دستگاه قضایی، نیروی انتظامی، وزارت اطلاعات و سازمان ثبت احوال کشور صلاحیت داوطلبان را پیگیری میکنند.
موسوی تأکید کرد: وزارت کشور چند روز قبل از برگزاری ثبت نام نامزدها، اطلاعیهای مبنی بر شرایط و مدارک لازم برای ثبت نام را صادر و منتشر میکند؛ به همین منظور نامزدها باید با اطلاعات و مدارک کامل برای ثبت نام به مراکز ذیصلاح مراجعه کنند؛ چنانچه مدارک داوطلبان کامل نباشد، ثبت نام آنها نهایی نخواهد شد و فرصت را از دست میدهند؛ به همین منظور از داوطلبان میخواهیم تا تمام مدارکی که در اطلاعیه اعلام میشود را همراه داشته باشند.
او تصریح کرد: ثبت نام داوطلبان در ۷ روز از ۱۰ تا ۱۶ آذر انجام میشود، بنابراین از داوطلبان درخواست داریم ثبت نام خود را به روزهای پایانی موکول نکنند؛ همکاران ما در وزارت کشور و تمام فرمانداریها از روزهای اول آماده ثبت نام داوطلبان هستند.
سخنگوی ستاد انتخابات وزارت کشور در پایان درباره تمام الکترونیکی شدن انتخابات مجلس گفت: دوشنبه هر هفته در وزارت کشور با کارشناسان و مدیران شورای نگهبان جلساتی، ذیل این موضوع برگزار میشود و فرآیندهای این کار به صورت گام به گام در حال بررسی است و امیدواریم که به زودی به نتیجه مطلوبی برسیم.
انتهای پیام/
بیشتر بخوانید: برنامهای برای الکترونیکی شدن انتخابات مجلس در تهران نداریم
انتهای پیام/
به قشر جوان و دانشمند داخلی فقط اعتماد کنید .صد البته بعد از تحقیق از دوران مدرسه تا دانشگاه تا محله زندگی و کارش .ان هم فقط تحقیق توسط خودتون
برخوردش با خانواده اش چطوره .چونکه همان برخورد را با شما ها خواهد داشت
هر برنامه ای که مطرح کرد .ازش زمان برای اجرای طرح اش بخواهید .اگر طبق شعار انتخاباتی اش رفتار نکرد .برکنار شود
اگر چند کشور اقامت دارند باید مشخص شود
بعد به دستگاه دورع سنج وصل شوند و دوربین به پیشانی شون
به حرف های گول زن گوش ندهید .به عمل طرف نگاه کنید .خیلی ها خیلی حرف های قشنگ و گول زن میزنند ولی عمل ندارند
به چرندیات و مزخرافات کانالهای معاند من و تو و بی بی سی و امثالم هم گوش ندهید .فقط به تحقیق خودتون اعتماد کنید و بس
به شایعات هم اهمیت ندهید .چونکه تهمت زدن در سایت ها عادیست
بمنظور احیاء جایگاه خانه ملت بعنوان عصاره واقعی ملت انقلابی و دفاع از حقوق مردم ضعیف و محروم شامل جوانان بیکار ، مجرد، تحصیلکرده و نخبه انقلابی و پس از گذشت چهار دهه از فراز و فرود کم بهره نمایندگان در خانه ملت با تصویب قوانینی که کمتر اثر بخشی مثبت آن در زندگی،سفره مردم و گشایش در حمایت واقعی از جوانان مشاهده گردیده.می بایستی بدور از محافظه کاری، در بیانیه راهبردی و حیاتی گام دوم انقلاب در جهت پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی برای مردم کاملامشهود بوده و همچنین در جهت ایجاد تحول در حوزه قانونگذاری براساس آرای مردمی و نظارت صحیح و موثر بر عملکرد نمایندگان در خانه ملت و مسئولین اجرایی کشور هم راستا با قوه محترم قضاییه و به منظور تصویب قوانین مورد نیاز برای احیای حقوق عامه، اجرای عدالت و مبارزه جدی با تبعیض،رانت و پاکسازی دامان انقلاب اسلامی و نظام از عناصر رذل آلوده به مفاسد اقتصادی، اجرای اصلاحات ساختاری مدنظر مقام معظم رهبری در اقتصاد و شبکه پولی و بانکی رانتی کشور، افرادی از طیف انقلابی وارد انتخابات و هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در سال ۹۸ گردند که از توانایی،انگیزه، نشاط جوانی و مقبولیت عمومی برای اجرای فرامین مقام معظم رهبری مدظله العالی براساس سند تحول گام دوم انقلاب در دهه حساس و حیاتی پنجم انقلاب اسلامی همچون ریاست محترم قوه قضاییه برخوردار باشند.