سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون وزیر جهاد کشاورزی مطرح کرد؛

کشاورزان گندم خود را به مراکز خرید تحویل دهند/ نیاز سالیانه گندم کشور ۱۱.۵ میلیون تن است

بخشنده گفت: ما از کشاورزان می‌خواهیم اگر همچنان محصول گندمی در اختیار دارند که تحویل نداده‌اند آن را به مراکز خرید تضمینی تحویل دهند.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، عبدالمهدی بخشنده معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی اظهار کرد: ما در سال زراعی گذشته به اندازه نیاز کشور گندم تولید کردیم، اما به هر دلیلی بخشی از این گندم تولیدی را برخی تولیدکنندگان به ما نفروختند و هنوز در اختیار آن‌ها است.

وی افزود: البته علاوه بر ۸ میلیون تن گندمی که در وزارت جهاد کشاورزی از تولیدکنندگان خریداری شد، کارخانجات صنعتی هم که گندم آزاد استفاده می‌کردند مستقیما از تولیدکنندگان گندم خریداری کردند که حدود یک تا یک و نیم میلیون تن توسط آن‌ها خریداری شده است.

بخشنده ادامه داد: ما از کشاورزان می‌خواهیم اگر همچنان محصول گندمی در اختیار دارند که تحویل نداده‌اند آن را به مراکز خرید تضمینی تحویل دهند.


بیشتر بخوانید: زور تولیدکنندگان به واردات چی‌های گندم نرسید/ به بن بست کشاندن خودکفایی با سیاست نادرست


معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی تاکید کرد: با تدارکی که امسال برای تامین نهاده‌ها دیده شده و شرایط آب و هوایی مساعد، امیدواریم امسال تولید گندم از نیاز کشور هم فراتر رود.

بخشنده با بیان این که نیاز سالانه گندم کشور حدود ۱۱ و نیم میلیون تن است که با ذخایر راهبردی این میزان نیاز بیشتر می‌شود، افزود: گندم تولید شده نیاز کشور را برآورده می‌کند، اما امسال با توجه به اینکه بخشی از گندم به دولت فروخته نشد، بر اساس تصمیم دولت برای تامین ذخایر راهبردی باید حدود یک یا ۲  میلیون تن واردات گندم انجام شود.

کاهش واردات گوشت به کشور

معاون وزیر جهاد کشاورزی در ارتباط با انباشت دام سنگین در کشور اظهار کرد: هم اکنون میزان تولید کشور متعادل شده و در۲ ماه اخیر از میزان واردات گوشت کاسته شده است که به دلیل شرایط آب و هوایی و بهبود وضعیت مراتع است و باعث افزایش پرواربندی دام سنگین شده است.

وی در پایان تصریح کرد: در حال حاضر گوشت در فروشگاه‌ها به وفور یافت می‌شود و قیمت‌ها هم کمی کاهش پیدا کرده است، البته میزان واردات هم که حدود ۱۰۰ هزار تن بوده در۲ ماه اخیر کاهش داشته، بنابراین به نحوی برنامه ریزی می‌کنیم که دامداران بتوانند هرچه سریعتر دام خود را به بازار عرضه کنند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
حسن
۰۰:۱۵ ۰۸ آبان ۱۳۹۸
کشاورزا گندمشونو تحویل مسوولین خرید میدند ببینید اونا گندمارو به کی تحویل میدن... میتونید از روستایی ها آمار بگیرید ببینید چه مقدار گندم تحویل دادند ... و از مسوولین خرید چه مقدار گندم تحویل گرفتند.