روزنامه جروزالم پست در اینباره نوشت: پروازهای اخیر و مبهم بین اسرائیل و عربستان، این سوال را مطرح کرده است که آیا بنیامین نتانیاهو در سفر به ریاض با محمد بن سلمان دیدار کرده است؟
در همین حال، آوری شارف، روزنامهنگار روزنامه صهیونیستی هاآرتص، با انتشار توئیتی فاش کرده بود یک هواپیمای خصوصی، پرواز ابهامآمیزی بین ریاض و تلآویو داشته است. او از احتمال دیدار سری سهجانبه بین آمریکا، عربستان و اسرائیل در ریاض سخن گفته بود.
این روزنامه صهیونیستی نوشته بود: یک هواپیمای خصوصی چلنجر ۶۰۴ فرودگاه بینالمللی بن گوریون را دوشنبه شب به طرف فرودگاهی در امان پایتخت اردن ترک کرد و پس از دو دقیقه توقف، بلافاصله به طرف فرودگاهی در پایتخت عربستان پرواز کرد. این هواپیما به مدت ۵۵ دقیقه در ریاض توقف کرد و پس از آن به طور مستقیم به فرودگاه بن گوریون بازگشت.
این روزنامهنگار همچنین اعلام کرد: پیگیری مسیر حرکت این هواپیما در پایگاه ”فلایت رادار“ نشان میدهد این هواپیما در چند ماه گذشته، ترددهای متعددی بین تل آویو و قاهره داشته است.
پرواز مستقیم این هواپیما از ریاض به تلآویو، سوالات زیادی را مطرح کرده است، به ویژه که عربستان روابط رسمی و علنی با رژیم صهیونیستی ندارد.
یوسی میلمن، روزنامهنگار مسائل امنیتی در روزنامه معاریو، هم با انتشار توئیتی تاکید کرد این هواپیما احتمالا حامل بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، یا یوسی کوهن، رئیس موساد، بوده و برای گفتگو با مقامات سعودی درباره مسئله سوریه به ریاض رفته است. به ویژه که مارک اسپر در زمان پرواز این هواپیما به ریاض، در عربستان حضور داشت.
پرواز مبهم این هواپیما یادآور سخنان چند سال گذشته نتانیاهو درباره ارتباط رژیم صهیونیستی با بعضی کشورهای عربی است که روابط رسمی و دیپلماتیک با این رژیم ندارند. مقامات صهیونیستی تاکنون درباره این پرواز مبهم بین تلآویو و ریاض هیچ نوع اظهارنظری نکردهاند.
این گمانهزنیها در حالی مطرح میشود که اوایل مهر ماه پایگاه اینترنتی میدل ایست مانیتور گزارش داد بن سلمان اعلام کرد اگر آمریکا به او کمک کند تا «ایران را شکست داده و کنترل خاورمیانه را به دست گیرد»، رژیم صهیونیستی را به رسمیت خواهد شناخت و روابط ریاض با تلآویو را عادی خواهد کرد. (بیشتر بخوانید)
اواخر مهر ماه که اسپر در منطقه غرب آسیا به سر میبرد، در سفری از پیش اعلام نشده وارد عربستان سعودی شد و با مقامات این کشور دیدار کرد. او سیام مهر هم گفت: «دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا، خواستار باقی ماندن تعدادی از نیروهای نظامی آمریکا در سوریه برای حمایت از چاههای نفتی است!»
اخیرا برخی کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس در تلاشی وقیحانه اقدام به عادیسازی روابط خود را با رژیم صهیونیستی کردهاند و حتی میزبانی برخی از مقامات صهیونیست را نیز بر عهده گرفتهاند.
انتهای پیام/
به این ها یکی گوش زد کنه،کار بجایی رسیده قبل از فکر کردنتون ما ذهنتونم میخونیم و مطمعا باشن که به اذن خداوند هر تغییری بخاییم تو ذهنشون میدیم.
یه سیلی محکم تلافی نگاه چپشون.
دلمون تنگ شد.
فردا بزارید.
البته دیروزود داره،ولی سوخت وسوز نداره...
مرگ بررژیم جعلی صهیونیستی...
ولی زدن پرواز در قوانین بین المللی شرایطی بسیار سختی دارد و مواردش بسیار خاص و محدود است
این دو هم از تروریسم و هم تروریست پرور و هم متجاوز و هم خونریزند .
پاسخ
بعد از توافق هسته ای با ایران این عربستان و اسراییل بودند که آتش بیار معرکه شدند که ملت و دولت ایران تحریم شود و تحریمها بیشتر شوند.
آیا این تروریست پروری عربستان و تروریستهای سعودی که برجهای دوقلوی تجارت جهانی را نابود ساختند و بهانه حمله به دو کشور اسلامی را به آمریکا داد و اینهمه کشتار و خونریزی در خاورمیانه و داعش پروری و کشتار حجاج و وتوهین و آبرو ریزی شهروندان ایرانی و دو نوجوان و آتش زدن پرچم سفارت ایران همه فراموش شدنی است و همچنین حمله به نفتکشها و ...
خوب موقعی رفته برای اجلاس سه گانه