سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

یک کارشناس حوزه اقتصاد در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان؛

تزریق نقدینگی به شرط ریشه کن شدن فساد و احتکار

بغزیان گفت: تزریق نقدینگی زمانی می تواند راهگشا باشد که فساد و احتکار در کار نباشد.

آلبرت بغزیان کارشناس حوزه اقتصاد در گفت‌وگو با  خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره خطرات تزریق نامناسب نقدینگی در صنعت، اظهار کرد: یکی از عوامل مهمی‌ که می‌تواند بر اثربخشی مثبت یا منفی تزریق نقدینگی درصنعت اثرگذار باشد محل تامین آن است.

او ادامه داد: اگر بنا باشد تسهیلات ذکر شده از طریق وجوه موجود در بانک‌ها به صنعت گران اختصاص پیدا کند مشکلی وجود نخواهد داشت؛ اما اگر خطوط اعتباری، از بانک مرکزی برای این کار در نظر گرفته شود منجر به ایجاد تورم و مشکلات در تولیدی‌ها خواهد شد.

بغزیان با تاکید بر اهمیت بررسی و تجزیه و تحلیل مناسب برای تزریق نقدینگی تصریح کرد: اگر وجوه نقدینگی در نهایت منجر به بهبود تولید شود، امکان آن وجود دارد که در ابتدا کمی مقدار تقاضا تحت تاثیر قرار بگیرد؛ اما با عملیاتی شدن فرایند تولید، شرایط  مناسبی در کشور برقرار می‌شود.

این کارشناس حوزه اقتصاد افزود: با تزریق نقدینگی در شرایطی می‌توانیم به رونق گرفتن تولید و تامین نیاز جامعه بپردازیم و حتی تفکر بازاریابی خارجی و صادرات داشته باشیم که اقتصادی سالم و به دور از فساد داشته باشیم؛ تزریق نقدینگی می تواند راهگشا باشد اما باید اطمینان پیدا کنیم که فساد و احتکار در کار نیست و نقدینگی به تولید منتهی شود.


بیشتر بخوانید: پیش بینی عرضه ۷۰ هزار میلیارد تومان اوراق در بودجه ۹۸


او تاکید کرد: گرفتن تصمیم‌های ناگهانی در این حوزه می تواند نابسامانی‌های جبران ناپذیری را به همراه داشته باشد در حال حاضر نگرانی ما نسبت به تولیدی‌هایی است که بنا دارند از تسهیلات و نقدینگی تزریق شده استفاده کنند در حالی که بازدهی آنها می‌تواند دو سال یا بیشتر طول بکشد.

بغزیان با تاکید بر اهمیت انتخاب مناسب در تزریق نقدینگی گفت: واحدهای تولید کننده بسیاری برای تهیه مواد اولیه یا تسویه بدهی به مبالغ مختلف نقدینگی احتیاج دارند که می‌تواند منجر به رونق گرفتن چرخه تولید آنها شود. تزریق نقدینگی نباید به تولید کننده جدید اختصاص یابد تا بازدهی آن برای مدت طولانی زمان ببرد.

این کارشناس حوزه اقتصاد تصریح کرد: نقدینگی باید به واحدهایی اختصاص پیدا کند که با کمبود سرمایه در گردش مواجه هستند یا در حال حاضر زیر ظرفیت تولید فعالیت می‌کنند.

انتهای پیام/

اما و اگرهای تزریق نقدینگی در صنعت

برچسب ها: اخبار اقتصادی ، صنعت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.