سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

گزارش نشنال اینترست از افزایش آمار خودکشی در آمریکا

پایگاه آمریکایی نشریه نشنال اینترست در گزارشی از افزایش آمار خودکشی در این کشور به ویژه در میان جوانان خبر داد.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان پایگاه اینترنتی نشنال اینترست در گزارشی به افزایش آمار خودکشی در آمریکا به خصوص در میان جوانان و علل اصلی آن پرداخت.

در گزارش پایگاه نشنال اینترست آمده است: طبق آمار مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌ها (سی دی سی)، میزان خودکشی در میان جوانان در سراسر آمریکا ظرف ۱۰ سال، ۵۶ درصد افزایش داشته است. میزان خودکشی در میان افراد ۱۰ تا ۲۴ سال از ۶.۸ در هر یکصد هزار نفر در سال ۲۰۰۷ به ۱۰.۶ در هر یکصد هزار نفر در سال ۲۰۱۷ رسید. میزان خودکشی در میان جوانان ۱۰ تا ۱۴ سال در این بازه زمانی تقریبا سه برابر شده بود.

طبق گزارشی که بتازگی منتشر شد، در مورد همه گروه‌های سنی بین ۱۰ تا ۲۴ سال که مورد مطالعه قرار گرفتند، در بازه زمانی ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۷، میزان خودکشی از میزان قتل فراتر رفت. در سال ۲۰۱۷ میزان خودکشی در میان افرادی در همان بافت جمعیتی جوان دومین علت اصلی مرگ و میر بود. بعلاوه، میزان خودکشی در آمریکا کلا ۳۰ درصد افزایش داشته است.

نشنال اینترست در ادامه نوشته است: محققان در گزارشی جدید به عوامل ذیل به عنوان علل اصلی افزایش ارتکاب خودکشی اشاره کرده اند:

هشدار درباره دارو‌های ضد افسردگی و کاهش تجوزیر آن‌ها

کارشناسان تاکید دارند تصمیم سازمان غذا و دارو آمریکا (اف دی ای) درباره نصب برچسب "هشدار جعبه سیاه" بر روی دارو‌های ضد افسردگی که در سال ۲۰۰۵ اتخاذ شد و در سال ۲۰۰۷ کودکان را نیز شامل شد، یکی از علل احتمالی روند فزاینده میزان خودکشی در میان جوانان در آمریکا بوده است.

به گزارش نشریه پزشکی «نیو انگلند» تجویز دارو‌های ضد افسردگی ظرف دو سال از زمان درج آن برچسب ها، در میان کودکان ۲۴.۳ و در میان بزرگسالان جوان ۳۱ درصد کاهش داشت.

رسانه‌های اجتماعی

مطالعات مرکز تحقیقاتی پیو نشان داد ۸۶ درصد بزرگسالان بین سنین ۱۸ تا ۲۴ سال به نوعی از رسانه‌های اجتماعی شامل اینستاگرام، فیس بوک، اسنپ چت، یوتیوب یا توییتر استفاده می‌کنند. همچنین ۹۵ درصد کودکان از سنین ۱۳ تا ۱۷ سالگی گوشی هوشمند داشته یا به آن دسترسی دارند. حدود ۸۵ درصد کودکان در همان گروه سنی به کرات از یوتیوب و ۷۲ درصد آن‌ها از اینستاگرام استفاده می‌کنند.

در این گزارش آمده است: در حالیکه دختران در آمریکا بیش از پسران سعی دارند خودکشی کنند یا می‌گویند که در فکر خودکشی هستند، احتمال آنکه پسران واقعا خودکشی کنند بیشتر است؛ پدیده‌ای که "پارادوکس جنسیتی" خوانده می‌شود.
به گفته کارشناسان، مردم از رسانه‌های اجتماعی به عنوان شیوه‌ای از مکاتبه استفاده می‌کنند؛ در حالیکه این شیوه واقعی ارتباط میان انسان‌ها که برای رشد شخصیتی جوانان و تبدیل شدن آن‌ها به بزرگسالان موفق لازم است، محسوب نمی‌شود.

بحران دارو‌های مخدر
محققان همچنین به بحران مصرف دارو‌های مخدر در آمریکا و مرگ والدین یا وارد شدن آسیب‌های جدی به اطرافیان با زیاده روی در مصرف این داروها، به عنوان یکی از علل افزایش میزان خودکشی در میان جوانان در آمریکا اشاره می‌کنند. به گفته محققان، بسیاری مطالعات ارتباط میان بحران دارو‌های مخدر و خودکشی را نشان داده اند که نگرانی مهمی است.
به گزارش موسسه ملی، بیش از ۴۷ هزار آمریکایی در سال ۲۰۱۷ بر اثر مصرف بیش از حد دارو‌های مخدر مردند و هر روز ۱۳۰ مورد مرگ ناشی از زیاده روی در مصرف این دارو‌ها در آمریکا گزارش می‌شود.

رشد مغز

مغز انسان تا حدود ۲۵ سالگی به رشد کامل نرسیده است. به همین علت است که جوانان در آمریکا به لحاظ قانونی تا سن ۲۱ سالگی
مجاز به مصرف الکل یا زیاد سیگار کشیدن نیستند. همچنین به این علت است که جوانان زیر ۲۵ سال با بحران‌هایی در زندگی مواجهند که متفاوت از بحران‌های بزرگسالی است.

به گفته کارشناسان، ارتباط مشترک همه موارد خودکشی در میان جوانان "آلام شدید احساسی و اضطراب" است و این حقیقت که مغز هنوز در حل رشد و شکل گیری است، توانایی حل مشکلات را در این شرایط دردناک یا درک آینده‌ای فراسوی آن را کاهش می‌دهد.

برنامه‌های تلویزیونی
در پایان گزارش نشنال اینترست آمده است:برخی معتقدند برخی از فیلم‌ها و سرال‌های تلویزیونی با برجسته کردن پدیده خودکشی، برای کودکان زیانبارند؛ در حالیکه شماری دیگر بر این باورند که این برنامه‌ها زمینه گفتگو را درباره سلامت روان و خودکشی در میان جوانان در آمریکا باز می‌کنند.

کارشناسان معتقدند دسترسی به اطلاعاتی درباره خودکشی از طریق تلویزیون، فیلم‌ها و اینترنت به منزله یک شمشیر دو لبه است؛ چون در حالیکه صحبت از بیماری‌ها روانی "لازم و مهم" است، راه‌های مختلف برای پرداختن به سلامت روان در مجاری رسانه‌ای مختلف می‌تواند تاثیرات منفی روی برخی بینندگان داشته باشد.

به گفته کارشناسان، به خودکشی باید از این دریچه نگریسته شود که فرد افسرده نه تنها برای خودش، بلکه برای دیگران نیز نگران است و احساس می‌کند به عزیزانش لطمه می‌زند و فکر می‌کند با خودکشی می‌تواند از فشار‌هایی که دیگران متحمل می‌شوند، بکاهد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.