او با بیان اینکه ۵۰ درصد از اعتبارات طرحهای عمرانی استان تخصیص پیدا کرده است، افزود: از ۱۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار طرحهای عمرانی استان تا کنون ۵۰ درصد اعتبارات در اختیار دستگاههای استان قرار گرفته است و مابقی تا پایان سال داده خواهد شد.
این مسئول با اشاره به اینکه ایجاد سالانه ۲۰ هزار شغل در استان همدان در سند راهبردی پیشبینی شده است، بیان کرد: اعتبارات مورد نیاز برای ۲۰ هزار شغل از سه محل صندوق توسعه ملی، آورده بانکها و اعتبارات عمرانی ۱.۵ میلیارد تومان درنظر گرفته و عملیاتی شده است.
صیدایی ادامه داد: حدود ۴۰۰ میلیارد تومان از طریق اشتغال فراگیر، ۲۶۰ میلیارد تومان از اعتبارات اشتغال روستایی، ۷۰۰ میلیارد تومان از آورده بانکها و ۳۰۰ میلیارد تومان از اعتبارات استانی برای تحقق این میزان اشتغال عملیاتی شده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان همدان با تأکید بر اینکه ۱۰۰ درصد اعتبار اشتغال روستایی استان جذب شده است، یادآور شد: استان همدان در کشور رتبه اول را در جذب اعتبارات روستایی دارد.
اوبا بیان اینکه اعتبارات اشتغال روستایی تأثیر بنیانی در تثبیت جمعیت روستایی استان دارد، اظهار داشت: در استان همدان پایداری جمعیت روستایی و پایداری روستاها منوط بر این است که عرصههای کار و فعالیت در آن وجود داشته باشد بنابراین وجود اعتبارات و تزریق آن به مناطق روستایی بر اشتغال، پایداری و توسعه روستاها اثر مستقیم دارد.
صیدایی ابراز داشت: تسهیلات و اعتبارات اشتغال به حدی بوده که شرایط برای روستائیان باز است و از طرفی با مجور ۱.۵ میلیاردی مقام معظم رهبری و تزریق سایر اعتبارات تأثیر بنیانی بر روستاها داشته است.
انتهای پیام/ج