سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ایجاد شبکه انتقال فناوری دانش بنیان جهان در تبریز

رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی از رونمایی نسخه آزمایشی شبکه بین المللی انتقال تکنولوژی شرکت‌های دانش بنیان در آینده نزدیک در تبریز خبر داد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، واعظی رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی در چهارمین تایم گپ فناوری در تبریز گفت: پلتفرم این شبکه را یکی از شرکت‌های دانش بنیان استان تهیه کرده و همزمان با هفتمین نمایشگاه فناوری و نوآوری ربع رشیدی تبریز رونمایی خواهد شد.

او افزود: پیشنهاد راه اندازی این شبکه توسط پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی در کنفرانس جهانی پارک‌های علم و فناوری که اخیرا در شهر نانت فرانسه برگزار شد، ارائه و مقرر شد هسته اولیه این شبکه با مشارکت پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی، مرکز نوآوری پروتوریا آفریقای جنوبی، تکنوپارک استانبول و تکنو پارک نانت تشکیل شود.

واعظی افزود:این شبکه با هدف فراهم سازی امکان مبادله تکنولوژی بین شرکت‌های دانش بنیان مستقر در پارک‌های جهان راه اندازی می‌شود و ارتباط بین شرکت‌های دانش بنیان، صنایع و سرمایه گذاران کشور‌های عضو از طریق این شبکه فراهم خواهد شد.

او با اشاره به تمدید مهلت ثبت نام شرکت در نمایشگاه رینوتکس تبریز از همه شرکت‌های دانش بنیان و مراکز رشد استان خواست از این فرصت برای معرفی و توانمندی‌های خود استفاده کنند.

رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی از آغاز به کار صندوق پژوهش و فناوری ارس خبر داد و افزود: شرکت‌های مستقر در پارک و مراکز رشد میتوانند طرح‌های خود را برای بررسی و اخذ تسهیلات به این صندوق ارائه کنند.

واعظی به امکان بهره مندی شرکت‌های فناور از حمایت‌ها و تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی هم اشاره کرد و گفت: شرکت‌های فناور غیر دانش بنیان هم میتوانند از تسهیلات این صندوق بهره‌مند شوند.

او همچنین گفت: بر اساس توافق انجام شده با اداره کل امور مالیاتی استان، به زودی واحدی برای رسیدگی به مسائل مالیاتی شرکت‌های دانش بنیان در این اداره کل ایجاد می‌شود.

مدیرعامل مجتمع مس سونگون هم در این نشست با بیان اینکه این معدن با اکتشافات اخیر از نظر ذخایر به بزرگترین معدن کشور تبدیل میشود تاکید کرد: برای بهره ور و سودده بودن به فکر‌های جدید و مشارکت نخبگان نیاز داریم.

شریفی افزود:فکر بومی سازی و ساخت داخل در شرکت مس نهادینه شده است و ما در همه زمینه‌ها آمادگی داریم از داخلی سازی قطعات که منجر به اشتغال هم خواهد شد حمایت کنیم.

در این نشست مدیران مس سونگون نیاز‌های فناوری خود و شرکت‌های دانش بنیان و مراکز رشد ظرفیت‌ها و قابلیت‌های خود را برای بومی سازی قطعات مورد نیاز این مجتمع ارائه کردند.

 

انتهای پیام/ش

شبکه انتقال فناوری دانش بنیان جهان در تبریز رونمایی می شود

برچسب ها: علم و فناوری ، اشتغال
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.