به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،علیرضا حیدری رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای طیور اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت : بر اساس لیستی که محیط زیست در اختیار دامپزشکی گذاشته، استان کرمانشاه ۲۱ تالاب دارد که همگی این تالابها به صورت روزانه از سوی کارشناسان دامپزشکی برای مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان مورد پایش و ارزیابی قرار میگیرند.
او گفت : روستاهای اطراف تالابها نیز به طور روزانه برای مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان پایش میشوند.
رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای طیور اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه با تاکید بر اینکه در ارزیابیهای صورت گرفته هیچ مورد مشکوک به آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در سطح استان دیده نشده، گفت: هیچ خبری از آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان نیست.
حیدری افزود: استان کرمانشاه هیچ وقت جزو استانهای پرخطر در زمینه آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان نبوده و از سال ۱۳۸۶ که بیماری وارد کشور شده تاکنون هیچ واحد صنعتی در استان کرمانشاه درگیر بیماری نشده است.
او با اشاره به برگزاری نشستهای فراوان برای انجام اقدامات پیشگیرانه در استان گفت: خوشبختانه آخرین موارد شیوع آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در استان کرمانشاه به سال ۱۳۹۶ و شناسایی هفت کانون بومی برمیگردد و از آن زمان تاکنون هیچ موردی از بیماری در استان مشاهده نشده است.
او گفت: پس از اجرای طرحهای پیشگیرانه علیه بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان از اواخر سال گذشته در استان کرمانشاه و همزمان با سراسر کشور این بیماری کنترل شده است.
حیدری رعایت اصول امنیت زیستی را در جلوگیری از بروز بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان مهم ارزیابی کرد و از صاحبان مرغداریها خواست تا با رعایت موازین بهداشتی مانع از شیوع احتمالی بیماری شوند.
رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای طیور اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه در ادامه از همه مردم خواست تا هرگونه تلفات مشکوک پرندگان یا طیور بومی را برای بررسی و حضور کارشناسان دامپزشکی و انجام اقدامات لازم با شماره تلفن ۱۵۱۲ و یا سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۰۰۰۱۵۱۲ اطلاع دهند .
انتهای پیام/د