او با اشاره به هدف دولت برای تسریع در ترخیص کالاها و باقی نماندن کالاها در بنادر و گمرکات کشور، ادامه داد: هدف تمام دستگاههای زیر مجموعه فرایند ترخیص کالا از جمله استاندارد این است که کالاهای تولیدی هرچه سریعتر به بازار مصرف برسد و در این زمینه همکاریهای متناوبی با دستگاههای متولی از جمله سازمان غذا و دارو و دامپزشکی داریم تا فرآیند تکراری در ارزیابی کالاها صورت نگیرد و کالاها زودتر ترخیص شوند.
مدیرکل دفتر ارزیابی کیفیت کالاهای صادراتی و وارداتی سازمان ملی استاندارد، عنوان کرد: سازمانهای مسئول در زمینه ترخیص کالا، با ایجاد هم افزایی از ظرفیتهای یکدیگر استفاده میکنند و همه به اصول سلامت و ایمنی مصرف کننده پایبند هستند.
تقی پور، نبود ارتباط میان بخش خصوصی و استاندارد را یکی از مشکلات برشمرد و گفت: یکی از مشکلاتی که وجود دارد نبود ارتباط تنگاتنگ بین بخش خصوصی و استاندارد است که به نظر میرسد مشکل از ما یعنی سازمان استاندارد است.
او افزود: شیوه نامههای صادراتی و وارداتی تدوین شده که تولید کننده و صادر کننده ما با توجه به نیاز تائید شده بازار هدف، کالا تولید کند، و اگر این کالا مشمول استاندارد اجباری است میتواند همان کالا را به استناد درخواست مشتری که اعتبار بخشی شده است، تولید و صادر کند تا به بازار هدف صادراتی، خدشهای وارد نشود.
مدیرکل دفتر ارزیابی کیفیت کالاهای صادراتی و وارداتی سازمان ملی استاندارد همچنین تاکید کرد: ما سربازان ایمنی و سلامتی جامعه هستیم و اجازه نخواهیم داد کالای غیر استاندارد وارد کشور شود.
تقی پور گفت: همان طور که چند وقت پیش از واردات بیش از ۱۴۰ هزار تن ذرت غیراستاندارد جلوگیری کردیم.
او بیان کرد: به مردم اطمینان میدهیم که ما در سازمان استاندارد مرزبانان صدیقی برای سلامتی آنان هستیم.
انتهای پیام/ک