مدیرکل دفتر انتخابات وزارت کشور همچنین گفت: اعضای هیات های اجرایی حوزه های اصلی و فرعی، نمایندگان فرماندار و اعضای شعب، گروه های دیگری هستند که تحت آموزش قرار خواهند گرفت تا با آموختن دقیق قوانین و مقررات و با بهره گیری از تجارب گذشته، انتخاباتی باشکوه و در کمال صحت و سلامت برگزار کنند.
دبیر ستاد انتخابات کشور با اشاره به انعقاد تفاهم نامه با مرکز مطالعات راهبردی و آموزش وزارت کشور، تاکید کرد: برای کلیه کسانی که در آموزش ها شرکت کنند و در ارزیابی پایان دوره موفق باشند گواهی معتبر آموزشی صادر خواهیم کرد.
موسوی افزود: منابع مالی لازم برای ساخت دستگاه های احراز هویت الکترونیکی تامین شده و بنا داریم در انتخابات اسفندماه، در همه شعب اخذ رای از دستگاه های مخصوص احراز هویت استفاده کنیم. در این خصوص جلسات مستمر کارشناسی و مدیریتی بین وزارت کشور و شورای نگهبان در حال انجام است.
وی گفت: با تشکیل گروه های استانی در ستاد انتخابات کشور، کارشناسان مجرب انتخابات، پاسخگوی ستاد انتخابات استان ها و فرمانداری ها و بخشداری ها هستند. در همین راستا تمام سئوالات و ابهامات انتخابات مربوط به ادوار گذشته را جمع بندی کرده ایم و انشاءالله مطابق قانون پاسخ تهیه و در اختیار استان ها قرار می دهیم.
موسوی در پایان با اشاره به نقش محوری دبیران ستاد انتخابات استان ها در برگزاری انتخابات اظهار داشت: فرایند تهیه و تامین همه اقلام انتخاباتی را که مورد نیاز است احصاء و در حال تامین هستیم به گونه ای که مجریان انتخابات دغدغه ای برای تامین آنها نداشته باشند.
انتهای پیام/