سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

زنان مبتلا به PCO مراقب بیماری‌های قلبی عروقی باشند

عضو تیم تخصص مرکز درمان ناباروری ابن سینا، به پرمویی خانم‌ها در نواحی مختلف بدن به عنوان یکی دیگر از علائم سندروم تنبلی تخمدان اشاره کرد و گفت: این پر مویی به گونه‌ای است که از آن به عنوان پر مویی مردانه نام برده می‌شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، یک فلوشیپ زنان، زایمان و ناباروری، نسبت به عوارض سندروم تنبلی تخمدان در زنان مبتلا هشدار داد و گفت: خانم‌های مبتلا به PCO مراقب بیماری‌های قلبی عروقی باشند.

آتوسا کریمی، به سندروم پلی کیستیک یا همان تنبلی تخمدان در خانم‌ها اشاره کرد و افزود: این سندروم با علائم گوناگونی همراه است که از جمله تاخیر در خونریزی ماهانه است. به طوری که باعث می‌شود در فاصله بیشتر ۲۱ روز تا ۳۵ روز، خونریزی ماهانه داشته باشد و یا اینکه چند ماه این خونریزی را نداشته باشد.

عضو تیم تخصص مرکز درمان ناباروری ابن سینا، به پرمویی خانم‌ها در نواحی مختلف بدن به عنوان یکی دیگر از علائم سندروم تنبلی تخمدان اشاره کرد و گفت: این پر مویی به گونه‌ای است که از آن به عنوان پر مویی مردانه نام برده می‌شود.

وی همچنین به بالا رفتن هورمون‌های آندروژن در زنان به عنوان یکی دیگر از علائم سندروم تنبلی تخمدان اشاره کرد و افزود: یکی دیگر از علائم این سندروم، وجود تعداد زیاد فولیکول ریز بر روی هر تخمدان است که با انجام سونوگرافی مشخص می‌شود.

این فلوشیپ زنان، زایمان و ناباروری، تاکید کرد: امروزه اگر یک خانم، دو علامت از این علائم را داشته باشد، دچار سندروم تنبلی تخمدان شده است.

وی با اشاره به شیوع ۱۰ تا ۱۵ درصدی سندورم تنبلی تخمدان در زنان، افزود: این سندورم یکی از شایع‌ترین علل عدم تخمک گذاری در سنین باروری زنان است. این سندورم می‌تواند عامل دیرباروری و حتی ناباروری در زنان باشد.

کریمی ادامه داد: ممکن است دختران نوجوان و جوان با نامنظم بودن خونریزی و پر مویی، بعد از ازدواج دیرتر باردار بشوند.

وی به آکنه‌های پوستی در صورت خانم‌ها به عنوان یکی دیگر از علائم سندروم تنبلی تخمدان بعد از انجام سونوگرافی اشاره کرد و افزود: خانم‌های جوان و سنین باروری مبتلا به این سندروم، با مجموعه‌ای از اختلالات در سیستم سوخت و ساز بدن مواجه می‌شوند که حتی می‌تواند منجر به بالا رفتن قند خون و چربی خون این خانم‌ها شود.

کریمی، به چاقی شکمی به عنوان عارضه‌ای شایع در خانم‌های مبتلا به سندروم تنبلی تخمدان اشاره کرد و گفت: این دست از زنان باید آگاهی داشته باشند که نباید فقط به فکر درمان پرمویی صورت باشند. بلکه باید قند خون و فشار خون خود را حتما کنترل کنند، زیرا، عدم توجه به این قبیل عارضه‌ها ممکن است با ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی همراه باشد.

عضو تیم تخصصی مرکز درمان ناباروری ابن سینا، بر ضرورت مراجعه این زنان به متخصص قلب برای مشاوره تاکید کرد و افزود: کنترل وزن، یکی از نکات مهم در پیشگیری از ابتلا به عوارض سندروم تنبلی تخمدان است که می‌بایست با مشاوره تغذیه صورت بگیرد.

منبع :مهر

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.