پورمردان افزود: از مسائلی که در زمینه ساماندهی اسکله در این جلسه مطرح شد عدم سامان یافتگی قایقهای صیادی بود. سپس موارد دیگری از قبیل وضعیت سوخت شناورها و قایق ها، ورود گردشگران و امکانات رفاهی، مدیریت پسماند، ساماندهی آب و برق و مخابرات به بحث و بررسی گذاشته شد و هر یک از مدیران دستگاههای اجرایی حاضر در جلسه نسبت به پاسخگویی و ارائه راهکارهایی جهت رفع مسائل موجود اقدام کنند.
او ادامه داد: با توجه به این که بر اساس آخرین روشهای علمی، موفقیت آمیزترین برنامه ریزیها جهت مدیریت محیط زیست، رویکرد زیست بومی بوده که شالوده آن مبتنی بر تمرکز زدائی و مشارکت همه صاحب منفعتها به ویژه جامعههای محلی در تدوین و اجرای برنامههای مرتبط است.
روشن است که در این رویکرد، حفظ محیط زیست تنها وظیفه یک سازمان مستقل نبوده بلکه حفاظت عملیاتى است که در یک فرایند مشارکتى و با مرکزیت یک سازمان متولى و همکارى سایر سازمان هاى مربوط و با حضور و ایفاى نقش مردم و بویژه جامعههای محلى محقق مى شود. در این فرایند تداوم ارتباط بین انسان و طبیعت و همچنین همگرایى، توان و عزم همه مردم، مراجع دولتى و غیر دولتى زمینه بسیار مناسبى را براى حفاظت از محیط زیست و تحقق توسعه پایدار فراهم مى آورد. این موضوع به متخصصان و شاغلان فعال در کشاورزى، جنگل دارى، ماهیگیرى، مناطق حفاظت شده، برنامه ریزى شهرى و بسیارى زمینه هاى دیگر مرتبط است.
در پایان جلسه پس از مشخص نمودن هدفها و فعالیتهایی که باید در خصوص ساماندهی اسکله صیادی تالاب بین المللی خلیج گواتر و خورباهو مورد توجه قرار گیرد نهادهای مسئول و ارگانهای همکار در اجرای این طرح مشخص و شرح وظایف آنها اعلام شد.
انتهای پیام/گ