به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، در نشست مشترک اسلامی وزیر راه و شهرسازی با محمدرضا پورابراهیمی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی و شهردار کرمان، لزوم بازنگری طرح جامع شهر کرمان و بافت تاریخی با توجه به گذشت ۱۰ سال از تصویب آن مورد بررسی قرار گرفت.
در این نشست پس از تبادل نظر و اظهار نظر اعضا، تاکید شد که اعتبار لازم در این خصوص اختصاص یابد و این کار به شکلی برنامه ریزی شود.
همچنین در این نشست اختصاص اعتبار برای بازسازی مسیرهای شهری که به دلیل نبود کمربندی مورد استفاده حمل و نقل بین شهری قرار می گیرد مطرح شد.
عالم زاده، شهردار کرمان در این نشست درخواست کرد که اعتبار لازم به مرکز شهرکرمان داده شود گفت: مرکز شهر کرمان به دلایل مختلف پهنه بزرگ شهری را دارد که هزینه اداره آن بالاست و نبود کمربندی لازم موجب شده بخش زیادی از ترافیک بین شهری در معابر شهری صورت گیرد که باعث تخریب آسفالت میشود.
این درخواست با موافقت وزیر راه و شهرسازی قرار گرفت و اسلامی گفت: اعتبار برای بازسازی معابر شهری گذاشته میشود.
در بخش دیگری از این نشست پورابراهیمی با گلایه از تاخیر در اجرای بازسازی مسیر ریلی کرمان یزد گفت: با وجود پیگیریها و قول مساعد وزیر سابق تا الان کار مشخص عملیاتی صورت نگرفته و تنها اقدامات موردی و مقطعی بوده است که موجب نارضایتی مسافران این خط ریلی و اصلی مسیر کرمان تهران شده است.
پورابراهیمی ادامه داد: جلسات مستمری با راه آهن برگزار کردیم و توافقهایی انجام شده که بخشی شامل حذف نقاط بحرانی در کویر است که سرعت حرکت قطار را کاهش می دهد.
پورابراهیمی درخواست کرد: که مدیرعامل راه آهن به کرمان سفر کند و از نزدیک بازدیدی از خط ریلی این مسیر داشته باشد که مورد موافقت وزیر راه و شهرسازی قرار گرفت.
اسلامی بیان کرد: بازسازی خط ریلی کرمان تا یزد با تاکید ویژه در وزارتخانه در دستور کار است، بخشی از بازسازی خطوط شروع شده و تمرکز بر این است که این امر عملیاتی شود و شاهد افزایش کیفیت خط ریلی و قطارهای مسافربری این مسیر باشیم.
در ادامه نشست مشترک پورابراهیمی با وزیر راه و شهرسازی، بحث لزوم فعال شدن شرکت سرمایه گذاری مسکن استان کرمان مطرح شد و پورابراهیمی با انتقاد از روند اتخاذ شده در این مرکز مبنی بر ادغام شرکتهای کرمان و استانهای دیگر بیان کرد: با توجه به ظرفیتهای زیادی که در استان کرمان وجود دارد و نیازهای گستردهای که در این حوزه وجود دارد، لازم است مسئله جدا شدن و استقلال شرکت ساختمانی مسکن کرمان برای پیگیری امور محوله و پاسخگویی به نیازهای بخش مسکن در شهر کرمان عملیاتی شود.
او ادامه داد: متاسفانه طی سالهای اخیر این شرکت با ادغام چند استان با محوریت شیراز، کل امکانات خود را به جاهای دیگر برده و خدماتی به استان کرمان نداده و بعضا شاهد فروش زمین و انتقال منابع به استانهای دیگر هستیم که به هیچ عنوان این وضعیت قابل قبول نیست.
پورابراهیمی افزود: با توجه به تصمیمات اخیر وزارت راه و شهرسازی و تاکیدات وزیر مبنی بر لزوم ایجاد نهضت ساختمان سازی در کشور، لزوم ایجاد پاسخگویی به نیازهای جوانان شهر و استان کرمان از طریق شرکت مذکور ضروری است.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی از وزیر راه و شهرسازی درخواست کرد که سریعا نسبت به تفکیک شخصیت حقوقی مستقل برای استان کرمان از طریق ایجاد شرکت انجام شود.
اسلامی وزیر راه و شهرسازی هم با برقراری ارتباط تلفنی با مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری ساختمان مسکن انتقادات نماینده کرمان را وارد دانست و گفت: با توجه به گستردگی و نیاز استان کرمان به ساختمان و مسکن سریعتر نسبت به تفکیک شرکت اقدام گردد تا موضوعات مربوط به واگذاری زمین هم در استان پیگیری شود.
پورابراهیمی نیز با تقدیر از وزیر راه و شهرسازی برای ایجاد شخصیت مستقل شرکت سرمایه گذاری ساختمان مسکن استان کرمان بیان کرد: در استان کرمان با هماهنگی مدیران استانی تمام تلاشمان را میکنیم که موضوع بخش زمین برای کرمان عملیاتی شود و اجازه نمیدهیم یک ریال از منابع به استانهای دیگر منتقل شود و در استان برای ایجاد و احداث واحدهای مسکونی برای جوانان اقدامات لازم صورت گیرد.
او با انتقاد از عملکرد وزارت راه و شهرسازی در سالهای اخیر به واسطه ایجاد نکردن و احداث واحدهای جدید مسکن گفت: با حضور وزیر پرتلاش راه و شهرسازی، شاهد تحولات خوبی در این بخش هستیم و امیدواریم استان کرمان هم بتواند از این ظرفیت تحولی نهایت استفاده را ببرد و بتوانیم در نیمه دوم امسال و سال آینده ۲۰ تا ۳۰ هزار واحد مسکونی مورد نیاز جوانان در شهر کرمان با استفاده از ظرفیتهای بانک مسکن و بخشهای مختلف عملیاتی و اجرایی کنیم.
انتهای پیام/ی