وی افزود: به منظور ایجاد الگوی بصری برای طراحان نما و سازندگان، آلبوم تصویری از نماهای مورد تأیید تهیه و بر روی پرتال منطقه منتشر خواهد شد تا با این اقدام ضمن شفافیت، فرآیند کار برای مجریان طرحهای نما کوتاهتر شود.
موسوی افزود: نماهای شهری باید متناسب با هویت محلی و منطقهای طراحی و ساخته شود و سبک ایرانی – اسلامی متناسب با مفهوم خانههای ایرانی مورد توجه بیشتری قرار گیرد.
این مقام مسئول پایداری نما را در ارتباط مستقیم با ایمنی شهر دانست و گفت: وضعیت پایداری نما مهمترین ویژگی آن است و باید برای پایدارسازی نما مباحث ایمنی در آن رعایت شود و نقشه سازه نماها با بررسی جزئیات فنی به همراه ریز محاسبات به عنوان پیوست طرحهای ارسالی کمیته نما ارسال شود.
بیشتر بخوانید: نمای ساختمان به هویت شهری گره خورده است
شهردار منطقه یک با تأکید بر اینکه کمیته نما مسئولیت آموزش کارشناسان شهرسازی و حتی شهرداران نواحی در موضوع نما را عهده دار است، تصریح کرد: با توجه به اینکه در سالهای گذشته نماهایی با الگوها، طرحها و تزئینات غیر بومی و غیر ایرانی و مبتنی بر تقلید از آموزهها و انگارههای معماری برون مرزی بدون هیچگونه خلاقیتی در شهر تهران رواج یافته است کارشناسان کمیته نما وظیفه رصد نماها طبق اصول اعلامی و انطباق نماهای اجرا شده یا تأیید شده را بر عهده دارد تا در صورت لزوم اقدامات لازم را انجام دهد.
انتهای پیام/