سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

راه اندازی اتاق همفکری وهم اندیشی در استان کرمان

مدیر کل آموزش وپرورش استان کرمان از ضرورت راه اندازی اتاق همفکری وهم اندیشی برای انجمن اولیاء ومربیان خبرداد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان،  احمد اسکندری نسب مدیرکل آموزش وپرورش استان کرمان صبح امروز در مراسم  بزرگداشت هفته پیوند اولیاء و مربیان گفت: خدارا شاکریم که با تلاش شما عزیزان، آموزش و پرورش در حوزه انجمن اولیا رتبه برتر را کسب کرده است و هیچ دستگاهی به اندازه آموزش و پرورش در نظام تعلیم و تربیت با خانواده‌ها ارتباط ندارد لذا فرصت خوبی است که باید به نحو مطلوب استفاده کنیم.

او افزود:اولیاء مطالبه گران اصلی مدرسه هستن و راه اندازی اتاق هم فکری و هم اندیشی برای انجمن واولیاء ضروری است.

مدیرکل اموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به اینکه معلمان ایثارگران واقعی هستند، گفت: کار معلمی کار سختی است و اگر معلمی بخواهد خوب کار انجام دهد و نظام تعلیم و تربیتی را ادامه دهد باید عاشق و دلسوز باشد.

او افزود: باید از ظرفیت و توانمندی خانواده که رکن اصلی تعلیم و تربیت است و مهمترین نهادی که دانش آموز هم آموزش و تربیت یاد می‌گیرد، استفاده کرد لذا در سند تحول بنیادین هم بیشتر از ۲۰ بار به کلمه و نقش خانواده اشاره شده است.

اسکندری نسب گفت: اگر امروز اعتقاد داریم که نقشه راه سند تحول است باید این مشارکت را جدی بگیریم و اهمیت بدهیم و اگر آسیبی وجود دارد برای این است که نتوانستیم این دو نهاد اولیا و مربیان را درکنار هم قرار دهیم.

اوبا بیان اینکه مدیر مدرسه نقش مهمی در مدرسه دارد، ابراز داشت: امروز می‌گوییم نقش مدیر مدرسه نقش کلیدی و اثرگذاری است و مدیران باید در توانمندسازی و هم افزایی تلاش داشته باشند و اگر مدیر مدرسه نقش خوب ایفا کند قطعا ان چیزی مد نظرمان است به آن دست خواهیم یافت.

مدیرکل آموزش و پرورش استان با تاکید بر اینکه خانواده از بهترین شرکا نظام تعلیم و تربیت است، گفت: خانواده مهمترین و تاثیرگذارترین نقش تربیتی دارد و اگر این نقش را در حوزه اموزش و پرورش همراه نکنیم، بچه هاسردرگم خواهند شد لذا باید در این راستا تلاش کنیم که هم افزایی داشته باشیم.

او گفت: اگر از سال گذشته اصرار داریم باید حتما اتاق اولیا و گفتگو شکل گیرد به واسطه همین است که خانواده ظرفیت و توانمندی که دارند و بیش از گذشته مدارس نیازمند مشارکت در حوزه تربیتی دارند لذا باید از ظرفیت خانواده‌ها در حوزه تربیتی و فرهنگی و اخلاقی داریم استفاده کنیم و ظرفیت‌های بسیاری در خانواده است که استفاده نمی‌کنیم.

اسکندری نسب با اشاره به اینکه دانش اموز فردی در این جامعه است که می‌تواند پیشرفت و رشد داشته باشد، افزود: رویکرد ما در آموزش و پرورش رویکرد تربیتی است و تربیت فصل مشترک خانه و مدرسه است لذا هرچه ما مشارکت اولیا را داشته باشیم کارمان اسان‌تر است و باید تلاش کنیم و دغدغه داشته باشیم.

اوعنوان کرد: ما نظام دینی و شیعی هستیم که اخلاق مداری شیوه کار ما است لذا آموزش و پرورش کانون اخلاق و تربیت، کانون پیشبرد اخلاقی که انبیا و اولیا است که در سند تحول اشاره شده است.

مدیرکل اموزش و پرورش استان با اشاره به اینکه مدرسه بهترین کانون برای یاددهی و یادگیری است، افزود: هیچ جایگاهی به مقدسی مدرسه نرسیده است و فرایند تربیت و تعلیم و همه چیز‌هایی که در وجود معلم است تجلی پیدا می‌کند تا دانش آموز مسیر خود را شمخص کند لذا تلاش کردیم مدرسه آباد، بانشاط و امن داشته باشیم که همه احساس امنیت و ارامش کنند و جایگاهی امن برای بچه‌ها و خانواده‌ها باشد.

او افزود: برای مسائل اموزشی و تربیت و اخلاقی ما دستمان به سمت خانواده‌ها دراز است، انجمن اولیا می‌تواند در مستحکم کردن خانه و مدرسه نقش اساسی داشته باشد.

اسنکدری نسب با بیان اینکه رویکرد ما در استان، ارتقا مدیریت مدرسه و ارتقا کیفیت برنامه‌ها در آموزش و پرورش است، افزود: لذا انگیزه در معلمان و دانش آموزان را ما باید ایجاد کنیم.

مدیرکل آموزش وپرورش افزود:مشارکت اگر خوب دنبال شود و موفقیت امیز باشد می‌تواند همه جانبه و داوطلبانه باشد و اگر اگاهانه باشد اثر بیشتری دارد و امیدواریم مشارکت خانواده را داشته باشیم که هم بهره وری را در کار افزایش دهد و هم اعتماد مردم به اموزش و پرورش دو چندان شود.

او گفت: راه اندازی اتاق اولیا ضروری است و هر اندازه می‌توانید اتاقی برای مشارکت والدین در مدارس داشته باشیدکه باعث افزایش حس رقابت در دانش اموزان می‌شود.

انتهای پیام/س

ضرورت راه اندازی اتاق همفکری وهم اندیشی برای انجمن اولیاء ومربیان

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.