سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس سازمان مدیریت بحران تهران خبر داد؛

نصب سیستم‌های هوشمند در پایتخت برای مواقع بحرانی

کرمی محمدی درباره اقدامات سازمان مدیریت بحران پایتخت برای مواقع بحرانی و وقوع حوادث توضیحاتی داد.

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، رضا کرمی محمدی رئیس سازمان مدیریت بحران شهر تهران در نشست تخصصی بهسازی لرزه‌ای نسبی ساختمان‌های متداول شهر تهران، درباره اقدامات این سازمان برای پیشگیری از وقوع صدمات و کاهش تلفات مالی و جانی در حوادث، گفت: با توجه به اینکه زلزله محتمل‌ترین خطری است که تهران را همواره تهدید می‌کند، سامانه تخمین سریع خسارات و تلفات زلزله تهران تعبیه شده تا یک سری سنسور در داخل شهر و حاشیه شهر تهران نصب شود و این سنسور‌ها قبل از وقوع زلزله برخی نکات را هشدار خواهند داد.

وی افزود: سامانه هشدار سریع زلزله شهر تهران پس از فعال سازی یکسری اطلاعات را به ما خواهد داد.

رئیس سازمان مدیریت بحران تهران تصریح کرد: در سیستم ارتباطی پایدار شهر تهران و با کمک شهرداری و مخابرات در ۱۳۰ نقطه دکل‌هایی نصب خواهند شد تا در زمان وقوع زلزله بتوانیم با ارگان‌های مختلف ارتباطات لازم را برقرار کنیم و قرار است تا سال آینده این دکل‌ها در اطراف تهران نصب شود.

کرمی محمدی گفت: با راه‌اندازی سامانه پیش بینی و هشدار سیلاب در شهر تهران مقرر شد تا در زمان بارندگی‌های شدید و جاری شدن سیل و وقوع سیلاب در دامنه رودخانه‌ها و ارتفاعات، هشدار‌های قبل از وقوع حادثه توسط این سامانه دریافت شود.

وی افزود: امروز ۱۰ هزار داوطلب رسمی داریم که عضو پویش شهر آماده شدند و بعد از آموزش، در زمان بحران از این نیرو‌های مردمی یاری خواهیم گرفت.

رئیس سازمان مدیریت بحران شهر تهران گفت: در هر محله از تهران یک محل امن تعیین شده تا شهروندان در مواقع وقوع بحران به این اماکن مراجعه کنند و در آنجا حضور داشته باشند.

ارائه آموزش مقدماتی مدیریت بحران به ۳۰۰ هزار دانش آموز

وی افزود: با هماهنگی ۱۶ هزار و ۸۸۰ مدیر مدرسه به ۳۰۰ هزار دانش آموز آموزش مقدماتی در خصوص مدیریت بحران داده شده است.

کرمی محمدی با اشاره به وجود ۱۲۰ پایگاه مدیریت بحران در شهر تهران تصریح کرد: ۲۲ پایگاه دارای امکانات و مجهز هستند و ۴ پایگاه برای استفاده استان‌های معین تهران تعبیه شده تا در زمان بحران از این پایگاه‌ها استفاده شود.

وی با بیان اینکه تعدادی از پایگاه‌ها برای کاربری ورزشی در حال استفاده هستند، افزود: در حال رایزنی هستیم تا این پایگاه‌ها به کاربری بحران بازگردند، ۹ پایگاه هم در دست ساخت و ساز هستند.

رئیس سازمان مدیریت بحران شهر تهران گفت: در دی ماه یک مانور سراسری زلزله را اجرایی خواهیم کرد تا تمام استان‌های معین در این مانور شرکت کنند و سعی خواهیم کرد تا هر ماه یک مانور در خصوص مسائل مختلف داشته باشیم.


بیشتر بخوانید: لزوم آموزش مدیریت بحران از مدارس/ باید منتظر بروز حادثه باشیم


کرمی محمدی تصریح کرد: اگر می‌خواهیم کاری برای مردم و کشور بکنیم باید ریسک پذیر باشیم و ببینیم که در کدام نقاط باید بودجه بیشتری تخصیص داد تا در زمان وقوع حوادث از تلفات مالی و جانی جلوگیری کنیم، تهران دارای ریسک پذیری بالایی است، از بین ۱۸۰ کشور جهان، ایران در رده ۱۱۵ قرار دارد و این نشان دهنده آن است که از لحاظ ریسک پذیری در رده بالا هستیم و باید به این موضوع توجه ویژه‌ای داشته باشیم.

انتهای پیام/

برچسب ها: مدیریت بحران ، زلزله
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.