سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

با ترک پا‌ها خداحافظی کنید

در این مطلب شما با برخی از راه‌های پیشگیری و راه‌حل‌های خانگی برای درمان پاشنه‌های ترک‌خورده آشنا می‌شوید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، «ترک پا» زیبایی پا‌ها را تحت‌تاثیر قرار می‌دهد. حتی اگر موارد خفیف آن نادیده گرفته شود، باافزایش سن وضعیت آن وخیم‌تر می‌شود تا جایی که راه رفتن با پا‌های برهنه آزار دهنده و دردناک خواهد بود

 در این مطلب شما با برخی از راه‌های پیشگیری و راه‌حل‌های خانگی برای درمان پاشنه‌های ترک‌خورده آشنا می‌شوید. از پیاده روی و ایستادن در یک موقعیت به مدت طولانی یا نشستن در حالتی که سنگینی وزن روی پا‌ها باشد، اجتناب کنید.

از جوراب‌های با کیفیت و نخی استفاده کنید. در صورت دسترسی، از پد‌های سیلیکونی برای مرطوب نگه داشتن پاشنه استفاده کنید. برای آب رسانی به بدن و پوست‌تان، آب بنوشید. هفته‌ای چند بار در حمام از سنگ پا استفاده تا از ضخیم شدن پوست جلوگیری کنید.

اما اگر مبتلا به دیابت یا نوروپاتی هستید از این کار خودداری کنید تا به ایجاد زخم و عفونت منجر نشود. بعد از لایه‌برداری با سنگ پا، پا را در ظرف بزرگی از آب ولرم قرار دهید و با یک اسکراب ماساژ دهید تا پوست‌های اضافه برداشته شود. پا را خوب خشک و با مرطوب کننده چرب کنید.
چند شب در هفته، پاشنه پا را با مرطوب کننده‌های غلیظ و مخصوص که در داروخانه موجود است، ماساژ دهید و تا صبح آن را با جوراب بپوشانید تا رطوبت کاملا جذب شود. این کرم‌ها حاوی ترکیباتی برای مرطوب کردن، نرم شدن و لایه‌برداری پوست مرده است.

برخی از کرم‌های پاشنه پا ممکن است باعث لک یا سوزش جزئی شود که طبیعی است، ولی در صورت تداوم آن با پزشک خود مشورت کنید.

یکی از دارو‌های طبیعی برای پاشنه‌های ترک‌خورده، عسل است که خاصیت ضد میکروبی و ضد باکتریایی دارد. تحقیقات نشان می‌دهد عسل به بهبود، پاک سازی زخم‌ها و مرطوب‌کردن پوست کمک می‌کند. بعد از شست و شو می‌توانید از عسل به عنوان اسکراب استفاده کنید.

روغن‌های نارگیل، زیتون و کنجد
این روغن‌ها اغلب برای خشکی پوست توصیه می‌شود، چون رطوبت را حفظ می‌کند. ماساژ با این روغن‌ها بعد از خیساندن پا می‌تواند گزینه خوبی برای رفع ترک باشد.

ژل آلوئه ورا
این ژل حاوی ویتامین‌های A، C، E وبتاکاروتن با خاصیت آنتی‌اکسیدانی است و برخی ترکیبات موجود در آن ویژگی ضدالتهابی، ضد عفونی کننده و ضد درد دارد و در بهبود زخم کمک می‌کند.

وازلین و آب لیمو
قبل از خواب یک قاشق وازلین، چهار تا پنج قطره آب لیمو و آب گرم را مخلوط کنید و تا زمان جذب آن در پوست، کف پا را با این محلول ماساژ دهید. جوراب بپوشید و صبح پا‌ها را با آب ولرم بشویید.

فراموش نکنید اثر قطعی این درمان‌های طبیعی و خانگی برای رفع همیشگی ترک پا به طور قطع ثابت نشده است، اما در آب رسانی، نرم‌کنندگی و کم‌کردن شدت آن بدون شک تاثیر زیادی دارد.

منبع: خراسان

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.