حسن رسولی خزانهدار شورای شهر تهران در ابتدای این گزارش با اشاره به عملکرد حساب درآمد و هزینه مرداد و شهریور ماه ۹۸ گفت: در بحث عملکرد حساب درآمد دو ماهه شهرداری تهران بر اساس بودجه مصوب شورا موظف بوده است در برش عملکردی دو ماهه خود نسبت به تأمین منابع در سقف ۳۱.۳۸۰ میلیارد ریال اقدام و به همین میزان مصارف خود را تنظیم و تعادل منابع و مصارف را برقرار نماید.
رسولی افزود: در دوماهه مرداد و شهریور سال ۹۸ شهرداری تهران توانسته مبلغ ۱۹.۶۱۹ میلیارد ریال معادل ۶۲ درصد درآمد با ۳۸ درصد عدم تحقق تقسیم کرده است.
خزانهدار شورای شهر تهران افزود: از کل درآمدهای دو ماهه مبلغ بیش از ۶۰۹ میلیارد ریال آن معادل ۹۴ درصد نقد و ۶ درصد آن غیر نقد است و آن قسمت از درآمدها و منابع شهرداری تهران که بالفعل قابلیت نقد شوندگی نداشته منابع غیر نقد است.
او ادامه داد: از کل درآمد نقدی وصولی دوماهه ۴۴ درصد آن پایدار و ۵۶ درصد آن ناپایدار است و درآمدهای پایدار از آن دسته از درآمدهای شهرداری هستند که از دو خصیصه تداومپذیری و حفظ کیفیت محیط شهری برخوردار باشند.
خزانهدار شورای شهر تهران تصریح کرد: دریافت عوارض نوسازی، توسعه عمران و عوارض مشاغل از سرفصلهای درآمد پایدار هستند و درآمد ناپایدار ثبات ندارد و وابسته به وضعیت ساخت و ساز و سایر شرایط اقتصادی کشور است و فروش تراکم ساختمانی، تثبیت تجاری، تخلفات ساختمانی و جرائم ماده۱۰۰ از جمله مهمترین درآمدهای ناپایدار تلقی میشود.
رسولی با اشاره به عملکرد هزینهی دو ماهه مدیریت شهری، گفت: شهرداری تهران در بخش مصارف تا سقف ۲۸.۸۸۰ میلیارد ریال اجازه هزینهکرد داشته است و با اعلام مبلغ ۲۲.۴۰۲ میلیارد هزینه ثبت شده در این دو ماه معادل ۷۴ درصد مصارف خود را منظور نموده است و از این مبلغ ۹۴ درصد به صورت پرداخت و ۶ درصد هزینه غیر نقدی است.
او در تشریح عملکرد حساب درآمد و هزینه ششدوازدهم با اشاره به عملکرد حساب درآمدی گفت: شهرداری تهران بر اساس بودجه مصوب موظف بوده در برش عملکردی ۶ ماهه خود نسبت به تأمین منابع در سقف ۹۴.۱۴۰ میلیارد ریال اقدام کند و شهرداری در این دوره ۶ ماهه توانسته مبلغ ۷۶.۹۰۲ میلیارد ریال معادل ۸۲ درصد تحصیل کند، بنابراین طی ۶ ماهه مذکور کسری عملکرد ۱۷.۲۳۸ میلیارد ریال معادل ۱۸ درصد نسبت به بودجه مصوب مشاهده میشود.
خزانهدار شورای شهر تهران با اشاره به عملکرد هزینه ششدوازدهم شهرداری گفت: در این دوره شهرداری تهران اجازه داشت حداکثر تا سقف اعتبار مصوب به مبلغ ۸۶.۶۲۸ میلیارد ریال هزینه کند و در دوره مذکور مبلغ ۶۴.۸۵۱ میلیارد ریال هزینه در دفاتر ثبت شده است که از این مبلغ ۹۸ درصد به صورت پرداختهای نفتی و ۲ درصد هزینه غیرنفتی است.
رسولی در تشریح و ارزیابی خود گفت: طبق تقاضای همکاران مبنی بر ارائه گزارش مقایسهای در جداول مقایسه درآمد و هزینههای سالهای ۹۷ و ۹۸ همچنین مقایسه چهاردوازدهم، پنجدوازدهم و ششدوازدهم سال ۹۸ آورده شده است.
خزانهدار شورای شهر تهران گفت: کسب درآمد نسبت به مدت مشابه سال قبل به میزان ۱۰ درصد افزایش پیدا کرده است و ثبت هزینهها در دفاتر مالی سال گذشته در همین بازه زمانی نیز ۱۰ درصد بوده و در ۶ ماهه اخیر این شاخص به ۷۵ درصد افزایش یافته است.
او ادامه داد: ۲۰ درصد درآمدها از جنس غیر نقد و ۸۰ درصد آن نقدی است و این موضوع علامت اهتمام شهرداری به اصلاح نظام کسب درآمد و دور شدن از فروش انواع داراییهاست.
رسولی افزود: هزینه جاری حقوق سازمانها و شرکتها و ادارات مستقل نسبت به بودجه مصوب ۱۰۱ درصد است و این شاخص نشاندهنده دو نکته است و نکته اول این است که ارقام مندرج در سند بودجه سالیانه واقعبینانه نبود و نکته دوم این است که صرفهجویی صورت نگرفته است.
خزانهدار شورای شهر تهران افزود: سهم مصارف هزینهای ۶۶ درصد و سهم تملک سرمایهای و تملک مالی به میزان ۳۴ درصد مصارف در ۶ ماهه اول سال جاری را نشان میدهد.
انتهای پیام/