وی افزود: در شرایطی که زیرساختهای اولیه برای انجام این کار در کشور ما آماده نیست و کارخانهها، تولید و کارفرما با مشکلات عدیدهای روبه رو هستند نمیتوانیم به مزد منطقهای فکر کنیم.
این کارشناس حوزه کار تعیین دستمزد کارگران به شکل منطقهای را در شرایط حاضر امکانپذیر ندانست و گفت: با توجه به آنکه هنوز زیرساختهای اجرای چنین طرحی فراهم نیست و شرایط اقتصاد کشور نامساعد است منطقهای کردن مزد کارگران قابلیت اجرا ندارد.
به گفته سیارمه علیرغم آنکه تعیین مزد منطقهای در بعضی کشورها نتایج مثبتی داشته، ولی کشور ما آمادگی انجام این کار را ندارد و در صورتی که بدون درنظر گرفتن مقدمات کار به اجرا درآید موجب مهاجرت نیروهای کار از نقطهای به نقطه دیگر میشود.
وی گفت: برخی مناطق نیازمند نیروی کار است، ولی پتانسیل آن منطقه پاسخگوی نیاز منطقه نیست و لذا ناچار به پذیرش کارگر مهاجر روی میآورد، ولی مهاجرت افراد سرآغاز بسیاری از پیامدها خواهد بود به همین دلیل برای منطقهای کردن دستمزد باید همه جوانب و پیامدهای آن دیده شود.
این کارشناس حوزه کار با اشاره به ماده ۴۱ قانون کار و مبنای تعیین مزد بر اساس نرخ تورم و معیشت خانوار از شورای عالی کار خواست تا در جریان بررسی دستمزد سال ۱۳۹۹، حداقل مزد کارگران را واقعی و منطبق با شرایط اقتصادی و واقعیتهای روز جامعه تعیین کند.
منبع:ایسنا
انتهای پیام/
در غیر اینصورت قشر حقوق بگیر مورد استعمار قرار میگیرن