آقایی افزود:این محموله شامل محصولات کشاورزی و میوه خشک است که به بندر ناواشیوای هندوستان ارسال شد.
او با تأکید بر اهمیت ترانزیت کالاهای کشور افغانستان برای بندر چابهار، افزود: پیش از این نیز اولین محموله کالاهای یخچالی شامل انگور تازه از افغانستان به سوی هند روانه شده بود که با رضایت صاحبان کالا و دولت افغانستان مواجه شد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان اعلام کرد: برای صادرات کالاهای یخچالی نیاز به امکانات ویژهای است تا محصولات با کیفیت مطلوب به دست خریدار برسد و این موضوع برای تجار از اهمیت بالایی برخوردار است.
آقایی ادامه داد: با راه اندازی زیرساختهای مورد نیاز برای کانتینرهای یخچالی، اولین محموله صادراتی کالاهای یخچالی استان کرمان که شامل خرما است نیز به مقصد کشور هندوستان بارگیری و صادر شد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان همچنین از صادرات اولین محموله سیمان از طریق بندر چابهار خبر داد و گفت: بازاریابیهای ما برای افزایش ترانزیت و ترافیک بار و کالا از طریق بندر چابهار ادامه دارد.
او با اشاره به بازاریابیهای انجام شده برای افزایش ترافیک بار و کالا در بندر چابهار، گفت: در شهریور ماه ۳ محموله کشتی ذرت و جو مجموعا معادل حدود ۲۰۰ هزار تن، در بندر چابهار تخلیه شده است و هم اکنون نیز کشتی جدید حاوی شکر به بندر چابهار وارد شده و فرآیند تخلیه آن درحال انجام میباشد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان اضافه کرد: این کشتی با ظرفیتی حدود ۶۰ هزار تن شکر و از مبدأ کشور تایلند به این بندر وارد شده که تسریع در عملیات و حفظ نرم مطلوب تخلیه در دستور کار تمامی واحدها قرار دارند.
آقایی با اشاره به عملکرد مثبت بندر چابهار در تخلیه کشتیهای غلات، عنوان کرد: پیش از این کشتیهای حامل محمولههای برنج، گندم و شکر با مدرنترین تجهیزات در این بندر اقیانوسی پهلودهی و تخلیه گردیده که با ورود شناورهای جدید شاهد رونق جدیدی در استان خواهیم بود.
انتهای پیام/ع