سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آغاز برداشت چای قرمز در شهرستان کارون

رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان کارون از آغاز برداشت محصول چای قرمز (حمرا) از روستا علوه این شهرستان خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، حسن ناصر، رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان کارون گفت: از امروز یکشنبه کار برداشت چای قرمز (حمرا) از روستا علوه شهرستان آغاز شد.

 او با بیان اینکه حدود ۱۰ هکتار از زمین‌های زراعی منطقه علوه یکی از روستا‌های بخش سویسه شهرستان به زیر کشت محصول چای قرمز رفته است افزود: پیش بینی می‌شود پس از برداشت حدود ۱.۵ تن محصول چای قرمز  از مزارع این روستا برداشت شود.

حسن ناصر در خصوص قیمت فروش این چای بیان داشت: قیمت هرکیلوگرم محصول چای قرمز یک میلیون و۲۰۰ هزار ریال است که به صورت بسته بندی و فله در روستا عرضه می‌شود.

رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان کارون تصریح کرد: از جمله خواص دارویی این گیاه با ارزش کاهش فشار خون، کنترل کلسترول، افزایش آهن و مراقبت از کبد و کیسه صفرا  محسوب می‌شود.

این مقام مسئول در پایان گفت: گیاه چای قرمز با شرایط محیطی گوناگونی قابل پرورش است و علاقمندان به پرورش این گیاه دارویی می‌توانند بذر این محصول را از روستا تهیه و در منزل کاشت و پرورش دهند.

انتهای پیام/م

برداشت چای قرمز در شهرستان کارون

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.