او با بیان اینکه جبهه پایداری الگوی انتخاباتی جامعی را تدوین کرده است، ادامه داد: جبهه پایداری با همین الگوی انتخاباتی و معیارهای انتخاب اصلح با اشخاص حقیقی، حقوقی، موثر، تاثیرگذار چه در احزاب و چه در مجامع حوزوی و دانشگاهی وارد گفتوگو شده است و این گفتوگوها ادامه خواهد داشت. رویکرد این است که یک ائتلافی بر مبنای پیروزی و براساس تجارب آزمودهشده و معیارهای مورد تأکید مقام معظم رهبری و مردم صورت گیرد.
آلیا با بیان اینکه تشکیلات جبهه پایداری گفتمانی است، افزود: جبهه پایداری با دانشگاههای کشور ارتباط دارد و معمولأ دانشگاهها اعضای جبهه پایداری را برای پرسش و پاسخ و سخنرانی دعوت میکنند.
او با بیان اینکه ارتباط خوبی بین جبهه پایداری و دانشگاهیان وجود دارد، یادآور شد: جبهه پایداری در حال مذاکره با احزاب و گروههاست، ولی قطعاً بعد از محور ولایتمداری، دینمداری و تعهد، بحث استفاده از حوزویان و دانشگاهیان در دستور کار جبهه پایداری است.
آلیا درباره برخی مطالب مطرحشده در شبکههای اجتماعی مبنی بر حضور آقای لاریجانی به عنوان سرلیست جبهه پایداری گفت: تاکنون چنین مطلبی را نشنیدهام. آقای لاریجانی منتقد جبهه پایداری است و اساساً به دلیل مواضع ایشان در موضوع برجام و رفتارهای متناقض سیاسیشان در مقاطع حساس و بزنگاهها، ایشان جایگاه و وجههای در جبهه پایداری ندارند. البته در محافل رسانهای گفته میشود که ایشان قصد نامزدی درمجلس یازدهم را ندارند، اما در صدد ارائه لیست انتخاباتی از هوادارانشان هستند.
او با بیان اینکه جبهه پایداری تاکنون به مرحله تعیین سرلیست نرسیده است، خاطرنشان کرد: الگوی انتخاباتی به همراه معیارها در جبهه پایداری تدوین شده است و بر همین اساس مذاکره با احزاب و گروهها و اشخاص حقیقی و حقوقی جریان دارد و فعلاً افراد مطرح و شایستهای اعم از روحانیون، دانشگاهیان، جوانان و بانوان متخصص چند برابر ظرفیت در تهران و شهرستانها شناسایی شدهاند، اما تصمیمگیری نهایی پس از خاتمه روند گفتوگوها با شخصیتهای مؤثر احزاب و گروههای انقلابی و مردمی خواهد بود.
انتهای پیام/