وی تصریح کرد: بدین منظورعلاوه بر ظرفیت نیروهای سازمان از بخشی از توان جمعیت هلال احمر هم در ستاد راهنمایان زائر استفاده کرده و در قالب ستادهای متعددی در شهرهای مختلف عراق مستقر کردیم.
وی افزود: همچنین امسال برای نخستین بار از امکانات و امداد مردمی و نیز داوطلبان که بیش از چند هزار نفر بودند نیز در کنار ظرفیتها ونیروهای سازمان در این حوزه بهره گرفتیم تا به صورت منسجم و هماهنگ در قالب ستادهای فعال شده؛ کاری گستردهتر را در این حوزه شکل دهیم.
به گفته وی، سامانه مصباح و راهنمای زائر هم راه اندازی شد و برخی دیگر از سامانههای مردمی در حوزه امداد واطلاع رسانی به زائران در ستاد مشترک گمشدگان به صورت متمرکز فعال گردید تا ضمن دریافت اطلاعات در قالب پیامک و اطلاع رسانی به مردم و ارتباط بین بخشهای خدماتی وزائران و نیز برنامه ریزی و هدایت امر امداد رسانی، در این حوزه عملکرد موثری داشته باشد.
وی گفت: تا کنون این سامانهها بالغ بر ۶۸۹ هزار و ۸۱۳ پیامک دریافت کرده اند و به یک هزار و ۸۶۹ گمشده از این طریق امداد رسانی شده است؛ ضمن آنکه ۱۹۵ مورد تماس هم با این ستادها ثبت شده است.
به گفته وی، در مجموع در سطح شهرهای عراق اعم از نجف، کربلا، کاظمین، هفت مسیر راهپیمایی زائران و نیز چهار مرز ورودی و خروجی کشورمان (مهران، شلمچه، چذابه و خسروی) ۴۳ کانکس امداد زائران فعال است.
وی تصریح کرد: ستاد امداد گمشدگان طی روزهای آتی همچنان با همکاری کنسولگریهای جمهوری اسلامی ایران در عراق تا حصول اطمینان کامل از بازگشت همه زائران در عراق و مرزها همچنان فعال خواهد بود و خدماتی رسانی میکند.
انتهای پیام/