اوافزود: تاکنون به بیش از ۱۰۰ هزار زائر اربعین خدمات ارائه شده است که یک هزار و ۱۳۶ خدمت مربوط به مصدومان تصادفی و سوانح رانندگی و ۹۷ هزار و ۸۷۵ مورد خدمت نیز مربوط به بیماریها و خدمات درمانی مورد نیاز زائران بوده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: از مجموع گیرندگان خدمات درمانی یک هزار و ۳۷ زائر اربعین حسینی در بیمارستانها و مراکز درمانی استان بستری و ۹۵ هزار و ۸۷۹ نفر نیز مداوا و ترخیص شدهاند.
دکتر کریمیان یادآور شد: با توجه به استقبال زیاد زائران برای حضور در راهپیمایی بزرگ اربعین تاکنون مورد مشکوکی از بیماری و ویروس خاصی در بازگشت زوار مشاهده نشده است.
او تاکید کرد: توصیههای بهداشتی همواره به زوار اطلاعرسانی میشود و به صورت مکرر از آنها خواستهایم که همیشه دستهای خود را بشویند و با زدن ماسک و استفاده از مایعات و غذاهای گرم سلامت خود را حفظ کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام افزود: آمار ارایه خدمات درمانی به زوار از مرز ۱۰۰ هزار نفر عبور کرده است و این نشان از تلاش مجموعه درمانی استان برای حفظ سلامت زائران دارد.
دکتر کریمیان همچنین از برپایی پایگاههای سلامت و بهداشت محیط در مسیر تردد زوار خبر داد و گفت: در این پایگاهها علاوه بر اطلاعرسانی لازم برای حفظ سلامت زوار فشار خون و قند خون آنها نیز کنترل میشود.
او شیوع هر گونه بیماری ویروسی مشکوک در بین زائران اربعین حسینی در مرز مهران را تکذیب کرد و افزود: گروههای پزشکی ثابت و سیار در پایانه مرزی مهران مستقر هستند و هرگونه موارد مشکوک را سریع بررسی میکنند.
دکتر کریمیان با بیان اینکه آمادگی کامل برای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به زائران اربعین حسینی در مرز مهران و مراکز درمانی استان ایلام وجود دارد، اضافه کرد: تاکنون هیچ موردی مبنی بر بستری شدن زائران اربعین حسینی به دلیل بیماری در بیمارستانهای استان ایلام نداشتهایم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: با توجه به شرایط آب و هوایی و فصلی، بروز برخی بیماریها از جمله سرماخوردگی اجتناب ناپذیر است که نمیتوان این موارد را بیماری ویروسی نامید.
انتهای پیام/غ