او با بیان اینکه در مرحله نخست تعدادی از همکاران بهداشت محیط اعزام شدند گفت: وظایف آنها در حوزه بهداشت محیط کنترل موکبها، ایستگاههای صلواتی و نیز نظارت بر آب آشامیدنی و کنترل مواد غذایی بود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ابنسینا با بیان اینکه دومین گروه فنی و پشتیبانی نیز به مرز مهران اعزام شد که شامل کارشناسان مبارزه با بیماریهای واگیر بودند بیان کرد: با اعلام نیاز از سوی استانهای مرزی، ۲۱ کارشناس بیماری، یک دندانپزشک به همراه یک دستگاه آمبولانس و هفت خودروی فنی و پشتیبانی اعزام شدند.
او با اشاره به اینکه این گروه مراقبتهای سندرومیک زائران به هنگام ورود به مرز ایران را زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی ایلام انجام خواهند داد گفت: در تمام موکبهای استان نیز بازرسان بهداشت محیط حضور یافته و بر نحوه پخت غذا و رعایت بهداشت نظارت دارند.
کرمی با اشاره به اینکه مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاههای بهداشتی مسیر زائران اربعین حسینی به صورت شبانهروزی تا پایان مهرماه فعال خواهند بود افزود: تمام نیروهای بهداشتی در استان فعال خواهند بود و نظارت لازم در حین توزیع غذا انجام شده تا از نظر بهداشتی مورد تایید باشد.
او با بیان اینکه معاونت بهداشتی کمکی از مردم برای تهیه دارو نداشته، اما افراد برای کمک در این زمینه میتوانند با نهادها و سمنهای وابسته به دانشگاه علوم پزشکی ابنسینا هماهنگ باشند گفت: هر سال در پایگاههای سلامت داروها و اقلام مورد نیاز برای مراجعه احتمالی بیماران تهیه میشود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ابنسینا با اشاره به مسمومیت تعدادی از دانشآموزان دختر شهرستان فامنین طی روزهای گذشته اظهار کرد: تعدادی از دانشآموزان دختر این مدرسه با علائم ناراحتی گوارشی به مرکز درمانی مراجعه و به صورت سرپایی درمان شدند و خوشبختانه مورد بستری نداشتیم.
او با اشاره به اینکه برخی از این افراد بیش از یک بار به درمانگاه مراجعه کردند که تعداد آنها بیش از ۵۰ نفر نبود افزود: بررسیها برای یافتن علت این مسمومیت ادامه دارد.
انتهای پیام/ د
منبع: فارس