وی افزود: گروهی از شرکت شهرسالم نیز به طور مرتب بهداشت و سلامت کارگران حاضر در کربلا را پایش میکنند. ضمن اینکه شرکت شهرسالم برای اولین بار قبل از اعزام کارگران خدمات شهری، سلامتی کارگران را از حیث سن و بیماریهای خاص پایش کرد و حدود ۱۸۰ نفر براساس همین پایشها امکان حضور در مراسم اربعین را پیدا نکردند.
بیداد ادامه داد: به همین دلیل امسال مورد خاصی از بیماری در میان کارگران گزارش نشد و بخش قابل توجهی از داروهایی که از سوی این شرکت به محل اسکان کارگری انتقال داده شد، بلااستفاده باقی ماند.
وی با اشاره به تعداد تجهیزات انتقال داده شده به کربلا تصریح کرد: حدود ۳۰۰ مخزن ۱۱۰۰ لیتری، ۲۵۰ عدد مخزن ۲۴۰ لیتری، ۱۸۵ عدد مخزن ۱۲۰ لیتری، ۱۵ تن کیسه زباله به علاوه جارو، لباس فرم، ماسک و دستکش برای خدمات رسانی به شهر کربلا منتقل شد.
بیداد با بیان اینکه تعدادی از مخازن ۱۱۰۰ لیتری بعد از اتمام مراسم نزد شهرداری کربلا باقی میماند تا فضاهایی که امکان دسترسی به آنها برای شهرداری تهران وجود نداشت نظافت شوند، گفت: واقعیت این است که اگر ۱۵ تن کیسه زباله از سوی شهرداری توزیع نمیشد امروز مردم روی تلی از زباله در کربلا راه میرفتند.
بیشتر بخوانید: حضور ۴۵۰ نیروی خدمات شهری در مسیر پیاده روی جاماندگان اربعین
نماینده معاونت خدمات شهری شهرداری تهران در کربلا در پاسخ به سوالی درباره میزان زباله جمع آوری شده در این شهر عنوان کرد: به طور معمول، روزانه یک هزار و ۲۰۰ تن زباله در شهر کربلا تولید و جمع آوری میشد که این میزان در این روزها به حدود ۸ هزار تن افزایش پیدا کرد. پیش بینی میکنیم با نزدیک شدن به روز اربعین، این میزان به ۹ تا ۹ هزار و ۵۰۰ تن برسد.
بیداد با بیان اینکه نیروهای خدماتی در دو شیفت از ساعات ۷ تا ۱۴ و ۱۴ تا ۲۰، اقدامات مربوط به نظافت کربلا را انجام میدهند، به روند انتخاب کارگران پرداخت و تصریح کرد: برای انتخاب کارگران فراخوان داده شد و در نهایت تنها نیروهای پاکبان با تأکید بر انتخاب افرادی که به طور معمول امکان حضور آنها در کربلا وجود ندارد، انجام شد.
انتهای پیام/