او افزود: از این جهت اجلاس امسال، اجلاس خوب و به روزی بود و موضوعات دیگری همچون مسئله محیط زیست در کمیتههای دیگر مورد بحث و بررسی قرار گرفتند.
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دولت دوست و برادر صربستان توانست بسیار خوب اجلاس IPU را برگزار کند، افزود: همچنین در حاشیه اجلاس فرصتی برای صحبت با رؤسای پارلمانها و مقامات کشورهای حاضر در اجلاس به دست آمد و با ۱۷ نفر از رؤسای پارلمانهای کشورهای مختلف در رابطه با مسائل منطقه ای، بین المللی بررسی و رایزنی داشته به ویژه در خصوص روابط اقتصادی مباحثی مطرح شد.
او بیان کرد: به نظر میرسید بسیاری از مقامات کشورها از عدم تعهد آمریکا به توافق هستهای ناراضی بوده و علاقمند به همکاریهای اقتصادی با ایران هستند، اما ممکن است روش کار متفاوت باشد.
لاریجانی گفت: برخی از حوادث رخ داده در مناطقی مانند سوریه و عراق مورد انتقاد آنها بود و علاقمند بودند ریشه این حوادث توسط ایران شرح داده شود و ایران نظرات خود را در این خصوص بیان کند.
رئیس مجلس با اشاره به اینکه با برخی از مقامات صربستان نیز گفتگوهایی داشته است که بخشی از این گفتگوها دوجانبه بود، اظهار کرد: رئیس جمهور، نخست وزیر، رئیس پارلمان و وزیر امورخارجه صربستان شخصیتهای دیگری بودند که با آنها به گفتگو نشسته و در زمینه مسائل مختلف و به ویژه راهکارهای افزایش همکاریهای اقتصادی و تمرکز بر زمینههایی که باید برای گسترش همکاریها انجام داد بحث و تبادل نظر کردیم.
او ادامه داد: رئیس جمهور صربستان نکات دقیق و سنجیدهای در رابطه با روابط اقتصادی و تجاری ایران و صربستان مطرح کرده و به دنبال تسهیل رفت و آمدهای توریستی و تجاری میان دو کشور است.
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه رئیس جمهور صربستان طی ماه آینده به ایران میآید، ابراز امیدواری کرد که در این سفر بتوانند راهکارهای مناسبی برای افزایش روابط اقتصادی و تجاری میان دو کشور پیدا کنند.
لاریجانی در پایان از میهمان نوازی دولت، ملت، مسئولان و مقامات صربستان در سفر چهار روزه خود به این کشور قدردانی کرد.
انتهای پیام/