او افزود: دولت به تنهایی در امر پژوهش سرمایه گذاری نمی کند و بخش خصوصی باید همگام با دولت در این زمینه سرمایه گذاری کنند.
سرپرست پژوهشگاه استاندارد ایران بیان کرد: چرخه استاندارد زمانی موفق عمل می کند که زیر چتر تحقیق و پژوهش پیش برود و در دنیای امروز یکی از راه های اصلی توسعه همه جانبه انجام پژوهش های دانش محور است.
انصاری افزود: رعایت استاندارد توسط تولید کنندگان بیش از آن که به نفع مصرف کننده باشد، به نفع خود آن هاست زیرا که با انجام آن می توانند زمینه حضور حداکثری خود را در بازارهای ملی و بین المللی با برند های رقابت پذیر و معتبر فراهم کنند.
او ادامه داد: انتقال دانش از پژوهش های کاربردی به استاندارد ملی می تواند راهگشا باشد و با توجه به تحریم های ناعادلانه دشمن در شرایط کنونی استاندارد در صرفه جویی اقتصادی نقش اساسی دارد.
سرپرست پژوهشگاه استاندارد ایران ابراز داشت: در راستای حمایت از کالاهای دانش بنیان تفاهم نامه ای از سوی این پژوهشگاه با معاونت علمی ریاست جمهوری منعقد شده است.
انصاری گفت: تحریم های ناجوانمردانه بسیاری از دانشمندان ایرانی را بر آن داشته تا هم سو با تکنولوژی های جدید و دانش دیجیتال محصولاتی تولید کنند که در بازار های جهانی حرفی برای گفتن داشته باشند.
او تاکید کرد: به رابطه دانشگاه و صنعت در کشورکم تر پرداخته شده که می طلبد کار بیشتری در این زمینه انجام گیرد البته باید توجه داشت که حلقه مفقوده میان دانشگاه و صنعت استاندارد است.
مراسم گرامیداشت روز جهانی استاندارد امروز چهارشنبه با حضور مدیران عامل، مدیران کنترل کیفیت واحد های تولیدی آزمایشگاه های همکار و شرکت های بازرسی و جمعی از مدیران استانی و شهرستانی در یاسوج برگزار شد.
در این مراسم همچنین تفاهم نامه ای میان اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی کهگیلویه وبویراحمد و دانشگاه آزاد اسلامی منعقد و در این راستا آزمایشگاه همکار استاندارد در این دانشگاه افتتاح شد.
انتهای پیام/پ