صحت و سقم این ماجرا از دو نماینده مجلس، که عضو کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه هستند، بررسی شد و آنها ضمن ابراز بی اطلاعی از وجود چنین نامهای، تأکید کردند: کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه تا کنون در خصوص فیلتر کردن پلی استور گوگل مصوبهای نداشته است.
رمضانعلی سبحانی فر با ابراز بی اطلاعی از وجود چنین نامهای، اظهار کرد: از سال ۹۶ که ما رفع فیلتر توئیتر را مطرح کردیم، کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه برگزار نشده بود؛ ولی طی یکی دو ماه گذشته سه جلسه برگزار شده است. در این جلسات هم نه بحث فیلتر گوگل پلی مطرح شده و نه تصمیمی در این خصوص گرفته شده است.
عضو کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه در پاسخ به این سؤال که «آیا سرپرست معاونت فضای مجازی دادستانی کل کشور میتواند بدون اینکه این موضوع در کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه مطرح و تأیید شود، نسبت به این طور موارد اقدام کند؟» گفت: معمولا مصوبات کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه توسط این مقامات اعلام میشود. همان طور که گفتم در جلسات کارگروه هم تاکنون این موضوع مطرح نشده است.
او همچنین در پاسخ به سؤالی در خصوص رفع فیلتر توئیتر تأکید کرد: در جلساتی از کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه که من حضور داشتهام، تاکنون این موضوع در دستور کار قرار نگرفته و در خصوص آن تصمیمی گرفته نشده است.
محمد کاظمی، دیگر عضو کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه، در پاسخ به سؤال خبرنگار جماران با ابزار بی اطلاعی از نامه جواد جاویدنیا، گفت: کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه در خصوص فیلتر کردن پلی استور گوگل جلسهای نداشته است.
تاکنون هیچ کدام از مسئولین دستگاه قضایی و دادستانی کل کشور صدور چنین نامهای را تأیید یا تکذیب نکردهاند. بنابراین باید منتظر باشیم و ببینیم که در روزهای آینده چه سرنوشتی در انتظار فیلتر شدن یا نشدن پلی استور گوگل است.
انتهای پیام/