سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تفاهم نامه همکاری مشترک دانشگاه تبریز با ۲۰۰ دانشگاه دنیا

رئیس دانشگاه تبریزگفت:دانشگاه تبریز با ۲۰۰ دانشگاه دنیا تفاهم نامه همکاری مشترک دارد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، مجیدی رئیس دانشگاه تبریز در دیدار با مصطفی آیدین رئیس اتحادیه دانشگاه‌های اوراسیا در دانشگاه تبریز گفت: دانشگاه تبریز در خط مقدم توسعه ارتباط بین المللی با دیگر دانشگاه‌های دنیا است و از این رو در حال حاضر با حدود ۲۰۰ دانشگاه دنیا تفاهم نامه همکاری مشترک دارد که از این تعداد نزدیک ۸۰ مورد آن با دانشگاه‌های ترکیه است.

او گفت: تبریز مهد تاریخ، تمدن، علم و ادب ایران است و در این راستا نیز دانشمندان و عالمان بزرگی را تربیت کرده است.

او در ادامه تاکید کرد: حدود ۸۰۰ سال پیش دانشگاه کارآفرینی به نام ربع رشیدی در شهر تبریز وجود داشت که در این مرکز در بیشتر رشته‌های مورد نیاز آن روز جامعه، در اکثر زبان‌های زنده دنیا دانشجو تربیت می‌شد که دانشگاه تبریز نیز در امتداد همین دانشگاه تاسیس شده است.

رئیس دانشگاه تبریز در بخش دیگر سخنان خود با بیان اینکه این دانشگاه در سال ۱۳۲۶ با تاسیس دو دانشکده ادبیات و پزشکی فعالیت خود را آغاز نمود و در حال حاضر با داشتن بیش از ۲۱ دانشکده، ۱۰ مرکز پژوهشی و قطب علمی، ۸۰۰ نفر عضو هیات علمی و ۲۵ هزار نفر دانشجو و ... یکی از دانشگاه‌های بین المللی، سطح یک و برتر کشور است، یادآور شد: این دانشگاه در خط مقدم توسعه ارتباط بین المللی با دیگر دانشگاه‌های دنیا است و از این رو در حال حاضر با حدود ۲۰۰ دانشگاه دنیا تفاهم نامه همکاری مشترک دارد که از این تعداد نزدیک ۸۰ مورد آن با دانشگاه‌های ترکیه است.

او تاکید کرد: دانشگاه تبریز با توجه به ظرفیت‌هایی که در حوزه‌های مختلف تولید علم و فناوری دارد، آماده هر گونه توسعه همکاری‌های مشترک با دیگر دانشگاه‌های جهان و به خصوص با دانشگاه‌های عضو اتحادیه اوراسیا است.

مصطفی آیدین رئیس اتحادیه دانشگاه‌های اوراسیا نیز در این دیدار که به مناسبت شرکت در دومین آکادمی بین‌المللی یوراس EURAS به میزبانی دانشگاه تبریز به شهر تبریز سفر کرده، با تشریح برخی پتانسیل‌های دانشگاه‌های عضو این اتحادیه، خواستار همکاری بیشتر در حوزه‌های مختلف با دانشگاه تبریز شد.

او تاکید کرد: دانشگاه‌های عضو اتحادیه در حوزه‌های مختلف تولید علم و فناوری ظرفیت‌های فراوانی دارند که باید از این پتانسیل برای شکوفایی و توسعه کشور‌ها و ملت‌های منطقه استفاده شود.

رئیس اتحادیه دانشگاه‌های اوراسیا همچنین ضمن تشریح تجربیات اتحادیه دانشگاهی اوراسیا در برقراری شبکه دانشگاهی مبتنی برتبادل علم و فناوری و نیز تجربیات خود در تاسیس دانشگاه بزرگ آیدین استانبول با برنامه‌های نوین آموزشی و فناورانه، آمادگی خود را جهت انتقال این تجربیات و نیز استفاده از پتانسیل عالی دانشگاه تبریز به عنوان دانشگاهی با قدمت دیرینه، اعلام کرد.

دانشگاه تبریز در حال حاضر با داشتن بیش از ۲۱ دانشکده، چندین پژوهشکده و گروه پژوهشی، قطب علمی، ۸۰۰ نفر عضو هیات علمی، بیش از ۲۴ هزار نفر دانشجو و ۴۵۷ هزار مترمربع فضای آموزشی، کمک آموزشی و پژوهشی و نیز به جهت همجواری با دانشگاه‌های بزرگ کشور‌های منطقه، به عنوان بزرگترین مرکز علمی غرب و شمال غرب کشور، عهده دار بخش بزرگی از مسئولیت تولید علم و فناوری و رقابت در عرصه‌های بین المللی است.

 

انتهای پیام/ش

تبریز مهد تاریخ، تمدن، علم و ادب ایران است

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.