او ادامه داد: گزارشی که در جلسه غیرعلنی مجلس توسط برنامه و بودجه درباره اصلاح ساختار بودجه قرائت شد قابل قبول نبود.
بیشتر بخوانید:سازوکار دخل و خرج کشور برای سال ۹۹ اصلاح میشود؟
امیرآبادی فراهانی تصریح کرد: اصلاح ساختار بودجه باید به مسائل کلانی بپردازد که ما را از وابستگی به نفت رهایی بخشیده، هزینههای دولت را کاسته و بهره وری را بالا ببرد تا کشوری توسعه پیدا کند.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: به نظر میرسد که دولت به جای اصلاح ساختار بودجه به دنبال آن است که چگونه میتواند از صندوق توسعه ملی و ذخیره ارزی پول برداشت کند و به طرح مسائلی میپردازدکه به اقتصاد کشور ربطی ندارد.
او گفت: معتقدم که دولت در راستای اصلاح ساختار بودجه اقدامی انجام نداده یا حداقل گزارش آن را به مجلس ارائه نکرده است.
امیرآبادی فراهانی بیان کرد: دولت مدعی است که در ساختار بودجه سال ۹۹ اصلاحاتی را مدنظر قرار داده این در حالی است که برای تحقق این امر باید قانون برنامه و بودجه عوض شود.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: شاید لازم باشد که بخشی از قانون دیوان محاسبات نیز در راستای اصلاح ساختار بودجه تغییر پیدا کند، لذا دولت تاکنون گزارشی با چنین زیرساختی به مجلس ارائه نکرده است.
او با انتقاد از عدم نظارت مجلس به موضوع اصلاح ساختار بودجه افزود: اکنون مجلس در اواخر دوره دهم به سر میبرد و حتی آن زمانی که در ابتدای کار هم قرار داشت نظارت قابل قبولی بر دولت انجام نمیداد، متأسفانه بخش عمدهای از نمایندگان مجلس دولت ساخته و طرفدار دولت هستند و بعد نظارتی مجلس تضعیف شده است، لذا فکر نمیکنم که پارلمان بتواند در زمینه اصلاح ساختار بودجه اقدام اساسی انجام دهد.
امیرآبادی فراهانی در پایان خاطرنشان کرد: قرار بود که دولت اصلاح ساختار بودجه سال ۹۸ را در مرداد ارائه کند، اما این کار را انجام نداد و مجلس نیز اقدامی نکرد؛ معتقدم که از این پس نیز حرکتی در این راستا نخواهد داشت.
انتهای پیام/