وی با تأکید بر اینکه به هیچ عنوان نباید اختیارات شوراهای شهر و روستا و دهیاریها محدود شود، افزود: پتانسیل هر شهر و روستا متناسب با ظرفیت آنجا متفاوت است و آنها باید بتوانند برای مسائل محلی قانون گذاری کنند.
بیشتر بخوانید: نمایندگان به لایحه مالیات بر ارزش افزوده رای ندهند
مشاور شهردار تهران در امور توسعه منابع پایدار شهرداری در خصوص تساوی سهم شهرداریها و دولت از عوارض مالیات بر ارزش افزوده، عنوان کرد: در بند ۳ ماده ۴۱ توافق شده است، سهم شهرداریها و دولت برابر باشد. طبق ماده ۴۲ باید سهم شهرداریها و دهیاریها به طور ۱۰۰ درصد به صورت ماهیانه پرداخت شود.
هاشمی ادامه داد: اگر این قانون در صحن مجلس شورای اسلامی تصویب شود، درآمدهای پایدار شهرداری کشور بهتر میشود. بسیاری از شهرداریهای کشور با مشکلات مالی مواجه هستند و برخی چند ماه حقوق پرداخت نکردهاند.
وی تصریح کرد: اگر ماده ۵۳ و بند ۳ ماده ۴۱ تصویب نشوند و معافیتهای ماده ۹ کاهش پیدا نکند، لایحه مالیات بر ارزش افزوده اثرگذاری چندانی نخواهد داشت. امیدوارم نمایندگان مجلس شورای اسلامی به این موارد حساسیت لازم را نشان دهند و همان گونه که در کمیسیون اقتصادی مجلس، دولت و نمایندگان محترم همراهی و همسویی لازم را داشتند در صحن مجلس شورای اسلامی هم به این موارد توجه شود.
مشاور شهردار تهران تأکید کرد: شهرداریهای کشور با حدود ۷۰ درصد وسعت بزرگترین دستگاههای اجرایی در حوزه خدمات رسانی شهری به مردم هستند و امیدوارم با تصویب و اصلاح این موارد بتوانند مسیر توسعه را دنبال کنند.
انتهای پیام/