سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بهرام زاده در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان؛

چشمان بچه‌های نوجوان و جوان وزنه‌برداری پر از اشک است/ این تیم در مسابقات آسیایی روی سکو می‌رفت

مربی تیم ملی جوانان وزنه برداری گفت: برای مسابقات آسیایی ماه‌ها تمرین کردیم، اما با عزام نشدن تیم، ضربه روحی سنگینی به بچه‌ها وارد شد.

مهدی بهرام زاده، مربی تیم ملی جوانان وزنه برداری ایران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، درخصوص اعزام نشدن تیم‌های نوجوانان و جوانان به مسابقات آسیایی در کره شمالی بیان کرد: به دلیل شرایط مالی که پیش آمده است متاسفانه، بودجه‌ای که قرار بود از طرف وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک در اختیار این تیم‌ها قرار بگیرد، صورت نگرفت. من در جریان کامل این ماجرا نیستم، اما بحث مالی به هر دلیلی اجازه اعزام تیم‌های پایه به این مسابقات را نداد.


بیشتر بخوانید: اعزام تیم ملی وزنه برداری به مسابقات کره‌شمالی لغو شد


ماه هاست که در اردو به سر می‌بریم

بهرام زاده ادامه داد: از آخرین روز تیرماه اردوی مان را برای حضور در مسابقات آسیایی کره شمالی آغاز کردیم. یعنی چیزی حدود ۴۵ روز بعد از بازی‌های جهانی فیجی تمرینات خود را شروع کردیم. اردوی ابتدایی را در تهران آغاز کردیم و بعد از چند هفته استراحت، یک هفته در تهران و بعد از آن در خرم آباد ۳ هفته تمرین کردیم. حالا نمی‌دانم ضعف در کجاست و نمی‌دانیم باید چه بگوییم.

همه گلادیاتور بودند اما حمایتی از این تیم نشد

او تاکید کرد: جایی که باید در ورزش هزینه بشود، نمی‌شود. وزنه برداری ورزشی است که  قشر ضعیف جامعه در آن فعالیت می‌کند. افراد پولدار و اقشار مرفه جامعه که سراغ چنین ورزشی نمی‌آیند. وزنه برداری ورزشی طاقت فراسا است. در این ورزش، ورزشکار مدام وزن کم می‌کند و آسیب دیدگی وجود دارد. هر شب بعد از تمرین، با درد ورزشکار می‌خوابد و فردایش دوباره با امید بیدار می‌شود. در وزنه برداری کسی بچه سوسول نیست! وزنه برداران همگی گلادیاتوری برای خودشان هستند. اما متاسفانه حمایت نمی‌شویم.

فدراسیون وزنه برداری هیچ کم و کسری به جا نگذاشت

مربی تیم ملی جوانان وزنه برداری تصریح کرد: فدراسیون وزنه برداری و تیم‌های پایه هیچ حمایتی نداشتند. ۱۴ نفر در اردو حضور داشتند که حق همگی آن‌ها اعزام به مسابقات بود. به دلایل مالی این جوانان به مسابقات آسیایی کره شمالی اعزام نمی‌شوند. فدراسیون اردو‌های خوبی در این مدت برای ما فراهم کرد و هیچ کم و کسری برای ما نگذاشت. همه استان‌ها را حمایت کرد تا برای چنین مواقعی کمبود نداشته باشیم. با اطمینان می‌گویم که فدراسیون هیچ کوتاهی در حق این تیم نکرد و تا لحظه آخر بچه‌ها را در اردو نگه داشت.


بیشتر بخوانید: توکلی: جامعه طرز صحیح برخورد با ورزشکاران معلول را نمی‌داند/ مشکلات وزنه برداری مربوط به دیروز و امروز نیست/ علی منصور شبیه من است


چشمان بچه‌های نوجوان و جوان پر از اشک است

او درخصوص شرایط روحی و روانی بچه‌های نوجوان و جوان حاضر در اردوبیان کرد: هیچ کس به داد این بچه‌ها نرسید. این بچه ها، بچه‌های ایران هستند و بیگانه هم نیستند. اما متاسفانه حمایت نشدن از این تیم ضربه بدی به آن‌ها وارد کرده است. چشمان بچه‌ها پر از اشک است. حال همه بچه‌ها گرفته شده است. ۴-۵ نفر از بچه‌های نوجوان که اتفاقا دل‌نازک هم بودند و در حین رکوردگیری‌ها با خراب کردن وزنه‌ها گریه می‌کردند، اکنون ۱۰ برابر آن زمان اشک می‌ریزند. بعضی از آن‌ها هم هنوز اردو را ترک نکردند و می‌گویند امشب را در تهران می‌مانیم، شاید مشکل درست شود. برخی دیگر هم اردو را ترک کردند.

مدال بازی‌های آسیایی می توانست در آینده حرفه‌ای بچه‌ها تاثیرگذار باشد

بهرام زاده تاکید کرد: برخی از افراد حاضر در اردو، آخرین سالی بود که می‌توانستند  در رده سنی نوجوانان و جوانان حضور داشته باشند. شاید این مدالی که می‌توانستند در نوجوانان و جوانان کسب کنند، در آینده حرفه‌ای آن‌ها تاثیر گذار باشد. در بین آن‌ها علیرضا یوسفی قهرمان المپیک نوجوانان حضور دارد و در مسابقات جوانان جهان هم مدال آوری کرده است. یوسفی رکورد دار جهان است و در این یک ماهی که تمرینات خود را دوباره آغاز کرده است، در دوضرب رکورد ۲۲۰ کیلوگرم را به نام خود ثبت کرد. آن هم فقط با ۱۶ سال سن!

فدراسیون وزنه برداری دست تنها است

 او گفت: حالا یوسفی آیند دارد ، اما اغلب بچه‌ها آخرین سالی را پشت سر می‌گذاشتند که در این رده سنی می‌توانستند، وزنه بزنند. متاسفانه این موضوع ناراحت کننده است و هنوز خودم باور نمی‌کنم. بیرانوند (دبیر فدراسیون وزنه برداری) ناراحت بود و وقتی با هم به فدراسیون رفتیم، نمی‌دانستیم باید چه کار کنیم. خود علی مرادی هم دوست نداشت چنین اتفاقی بیفتد. همه فدراسیون‌ها بدهکارند و وزنه برداری هم مستثنی نیست. اما فدراسیون از بیرون حمایت نمی‌شود و می‌توان گفت، فدراسیون وزنه برداری دست تنها است. وزنه برداری مظلوم واقع شده است.


 بیشتر بخوانید: مسیر پیچیده وزنه برداران ایران تا المپیک ۲۰۲۰ توکیو


روادید تیم برای اعزام به مسابقات آماده شده بود

بهرام زاده درپاسخ به این سوال که آیا شورای برون مرزی مخالفتی با اعزام تیم‌های پایه به مسابقات آسیایی کرده است، گفت: خیر. شورای برون مرزی هم همکاری لازم با اعزام تیم به مسابقات آسیایی را کرده بود و حتی امور مربوط به روادید تیم برای اعزام به این مسابقات از سوی فدراسیون وزنه برداری  انجام شد،   اما بحث، بحثِ مالی است. پولی که برای بلیت، ایاب و ذهاب و اسکان تیم در کشور کره شمالی نیاز بود، فراهم نشد. حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ میلیون پول برای اعزام تیم نوجوانان و جوانان به کره شمالی نیاز بود.  

بلوف نمی‌زنم اما این تیم روی سکو می‌رفت

او تصریح کرد: من نمی‌خواهم بولف بزنم و حالا که به مسابقات اعزام نمی‌شویم، بگویم این تیم قهرمان می‌شد. اما با چین رقابت نزدیکی داشتیم و بچه‌ها می‌توانستند در بخش مدالی بهترین نتیجه را بگیرند. از لحاظ تیمی هم قطعا روی سکو بودیم و در ۳-۴ سال گذشته وزنه برداری ایران در رده سنی پایه به خوبی کار کرده است. ۴ سال متوالی در رده سنی جوانان، قهرمان جهان شدیم و در آسیا هم حداقل دوم می‌شدیم. متاسفانه نشد  و بیشتر از این حرفی برای گفتن نمی‌ماند. دل مان پر از درد است.  

انتهای پیام/

آخرین اخبار از وزنه برداری ایران

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.