سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان؛

جزئیات علت موافقت محیط زیست با انتقال آب دریای خزر به سمنان اعلام شد

معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست درباره علت موافقت این سازمان با انتقال آب دریای خزر به سمنان توضیحاتی داد.

مسعود تجریشی معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه محیط زیست گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در رابطه با موافقت سازمان محیط زیست با انتقال آب دریای خزر به سمنان اظهار کرد: براساس قانون، متولی رفع نیاز هر منطقه‌ای دستگاه اجرایی ذی ربط است که باید هر طرح و پروژه مورد نظر را تأیید کند، بنابراین انتقال آب از دریای خزر به سمنان توسط وزارت نیرو انجام می‌شود که تمام راهکارهای این انتقال توسط این وزارتخانه در نظر گرفته شده است.

وی افزود: بر اساس گفته وزارت نیرو سمنان هم اکنون با ناپایداری آب شرب مواجه است و تنها راه تأمین آب در این منطقه انتقال است.

معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: سازمان محیط زیست طبق قانون موظف است طی دو ماه موضوع را بررسی و نتیجه را اعلام کند.

تجریشی تصریح کرد: سازمان محیط زیست نمی‌تواند بگوید که مخالف انتقال آب است، باید الزامات زیست محیطی در نظر گرفته شود، چراکه اگر این الزامات رعایت نشود مخالف خود را اعلام می‌کند.

وی افزود: قطع درختان جنگل‌های هیرکانی و برداشت و برگرداندن آب به محیط زیست برای جلوگیری از وارد شدن آسیب به محیط زیست از جمله الزامات زیست محیطی هستند.


بیشتر بخوانید: انتقال آب خزر به سمنان گزینه آخر تامین منابع آبی است


معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: در مسیر انتقال خط لوله ریل نکا زمانی لوله کشی انجام می شود که تخریبی صورت نگیرد که بنا به گفته سازمان محیط زیست ضوابط این موضوع باید بررسی شود.

تجریشی تصریح کرد: وزارت نیرو اعلام کرده که اگر قرار بر انتقال باشد، احداث تونل در جنگل‌ها از زیرزمین انجام می‌شود و در صورت انتقال از روی زمین الزامات زیست محیطی رعایت خواهد شد.

وی افزود: برخی می‌گویند که این انتقال از رودخانه رد می‌شود و از کجا معلوم که وزارت راه و شهرسازی این موضوع را قبول کند که از خط راه آهن رد شود؟ این موضوع را جز الزامات قرار دادیم که وزارت نیرو مکلف است تمام این الزامات را در نظر گیرد.

معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: محیط زیست دریایی برای برداشت آب از دریا مخالفتی نکرده است، بلکه گفته که باید ضوابط رعایت شود، یعنی زمانی که آب به دریا باز می‌گردد در عمق و فاصله‌ای باشد که به شوری کمترین اثر منفی را بگذارد، بنابراین این موضوع نیز جزء الزامات وزارت نیرو است.

تجریشی گفت: مجوز زیست محیطی در تمام طرح‌ها الزامی است، براساس موافقت، پیمانکار می‌تواند فعالیت خود را انجام دهد که اگر این گونه نباشد از اجرای طرح جلوگیری می‌شود.

انتهای پیام/

توضیحات محیط زیست درباره موافقت با انتقال آب دریای خزر به سمنان

برچسب ها: محیط زیست ، کمبودآب
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۸:۳۲ ۲۳ مهر ۱۳۹۸
محيط زيستيا همون بلايي كه سر درياچه اروميه آوردن رو ميخوان سر خزرم بيارن و نسل ماهي رو تو خزر بكنن
ناشناس
۱۳:۴۵ ۲۲ مهر ۱۳۹۸
به قیمت شوری زمینها در طول مسیر انتقال آب و نابودی بسیاری از درختان میخواهند آب را به سمنان برسانندولی تجربه اثبات کرده الزمات در ایران بی معنی است چون هیچ مسئولی به آن پایبند نیست و خود را ملتزم به رعایت آنها و جلو گیری از خسارات احتمالی بعدی نمی دانند وتخریب زمینهای زراعی زیادی در پیش است چون کسی به دلیل اتخادذ تصمیم نادرست و غیر کارشناسی و بخاطر عواقب و خسارات تصمیمهای مدیران تاکنون محاکمه و بازخواست نشده است روابط حلال همه مشکلات بوده نه اجرای قانون که بلای جان پیشرفت کشور همین بوده و هست که به امید به خدا و وجود دلسوزان این امور نادرست به پایان برسد و هر کسی از پیامد تصمیم و کارنادرستش بترسد