وی افزود: به دلیل تغییر قیمتها، شغل دامپروری جایگاه ویژهای یافت، چراکه میزان تولید گوشت قرمز در استان تهران در ابتدای سال ۹۷ حدود ۲۸ هزار تن بود در حالی که این میزان در سال جاری به ۳۲ هزار تن افزایش یافت.
امامی امین با بیان اینکه بر اساس تأییدیه سازمان استاندارد سرانه مصرف گوشت قرمز در کشور حدود ۱۳ کیلوگرم در سال است، گفت: بر همین اساس در استان تهران سالانه ۱۷۱ هزار تن به گوشت قرمز نیاز داریم.
معاون امور هماهنگی و اقتصادی استانداری تهران با اشاره به تولید ۳۲ هزار تن گوشت قرمز در استان تهران ادامه داد: مابقی در استانهای دیگر تولید از آنجا به شهر تهران وارد میشود.
وی افزود: براساس اعلام امور عشایر استان تهران قیمت تمام شده دام سبک زنده حدود ۳۷ تا ۳۸ هزار تومان است.
بیشتر بخوانید: قیمت گوشت قرمز روند کاهشی داشته است/ گوشت گوساله کیلویی ۸۳ هزار تومان
معاون امور هماهنگی و اقتصادی استانداری تهران گفت: براساس بخشنامه سال ۹۵ هیئت دولت به شهرداریهای کل کشور مقرر شد که ۲۵ درصد از غرفههای میادین میوه و تره بار در اختیار تولیدکنندگان، کشتارگاهها و تعاونیهایی که به صورت مستقیم گوشت تولید میکنند، قرار گیرد.
امامی امین تصریح کرد: در سال ۹۵ که پایه اجرای بخشنامه بود ۲۵ درصد تحقق یافت و مقرر شد که هر سال ۱۵ درصد افزوده شود. هم اکنون باید ۷۰ درصد غرفههای میادین میوه و تره بار در اختیار تولیدکنندهای واقعی قرار گیرد که به دلایل و شرایط روز این افتاق نیفتاد.
وی افزود: در سالهای گذشته شهرداری تهران برای واگذاری غرفه به متقاضیان اعلام آمادگی کرده بود، اما به دلیل وجود مشکلات در زیرساختها و نبود برنامه برای متقاضیان عرضه مستقیم کالا از مزرعه تا سفره را نتوانستیم تنظیم کنیم.
معاون امور هماهنگی و اقتصادی استانداری تهران گفت: شهریور ماه پایان سال مالی غرف بود که بر اساس مصوبه تنظیم بازار تهران سازمان میادین میوه و تره بار، اشخاصی که قصد شرکت در مزایده را دارند باید مشمول بخشنامه دولت باشند یعنی تولید کننده و عرضه کننده مستقیم گوشت باشند، بر همین اساس میتوان دست واسطهها را کوتاه کرد.
امامی امین ادامه داد: متاسفانهها واسطهها تنها در حوزه گوشت قرمز حضور ندارند، بلکه در تمام شئون اقتصاد وجود دارند، اما در بسیاری از کشورها این موضوع نظاممند و کنترل شده است که در ایران نیز با تصمیم دولت و مجلس وزارت بازرگانی برای حل مشکلات نظام توزیع گوشت تشکیل شد.
وی با اشاره به کاهش نیافتن قیمت کالاها در برخی از فروشگاهها افزود: برخی از عرضه کنندگان کالاها در مبحث کاهش قیمت مقاومت میکنند، لذا باید این مقاومت با ابزارهای نظارتی و کنترلی شکسته شود.
امامی امین گفت: بر اساس گزارش تنظیم بازار استان تهران طی سال جاری افزایش قیمتها یا صفر بوده یا روند کاهشی داشت. برخی کالاها که هنوز افزایش قیمت دارند به دلیل قیمتهای بین المللی است.
وی بیان کرد: قیمت تمام شده گوسفند زنده ۳۸ هزار تومان و دام سنگین نیز ۷۵ هزار تومان است.
معاون امور هماهنگی و اقتصادی استانداری تهران گفت: باتوجه به وضعیت بازار تولید گوشت، شاهد بازگشت تولید کنندگان به مشاغل خود و افزایش تولید گوشت قرمز در استان تهران هستیم که میتوان گفت چشم انداز پیش رو با ثباتتر است.
انتهای پیام/