سخنگوی هیئت رئیسه گفت: شعبهای از سامانه ثبت اموال مقامات به مدت سه هفته در مجلس برای ثبت اموال نمایندگان دایر میشود.
او افزود: مجلس به دلیل اصرار بر مصوبه خود، آن را به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال کرد که در آنجا در تاریخ آبانماه سال ۹۴ تصویب و به قوه قضاییه ارسال شد و بعد از آن در تاریخ ۱۹ خردادماه سال ۹۸ در ۲۱ ماده و ۸ تبصره به تصویب رئیس قوه قضاییه رسید و ۴ روز بعد به دستگاههای اجرایی ابلاغ شد.
بیشتر بخوانید: تکذیب اظهارات منتسب به لاریجانی درباره نحوه اجرای قانون رسیدگی به دارایی مسئولان/ تأکید رئیس مجلس بر اجرای مُر قانون
سخنگوی هیئت رئیسه مجلس تصریح کرد: باتوجه به اینکه مشمولان این قانون شامل نمایندگان، کارگزاران دولت، فرمانداران، شهرداران و ... میشود، قرار شد راهکار و سامانهای برای ثبت اموال آنها تعریف شود که بند (ز) ماده ۱ این قانون بر اجرای آن در دستگاههای اجرایی صراحت دارد.
عباسی تأکید کرد: در ماده ۳ این قانون هم اعلام شده مرکزی از سوی رئیس قوه قضاییه تعیین شده و از طریق اداره کل با رعایت سازوکار امنیتی و ظرف مدت ۲ ماه با رعایت سازوکارهای امنیتی، حفظ صحت و تمامیت محرمانگی، این سامانه را راهاندازی کند به نحوی که مسئولان اموال خود را ثبت کنند.
او افزود: مجلس شورای اسلامی برای ثبت اموال خود اعلام آمادگی کرده و آقای لاریجانی رئیس مجلس بر اجرای صریح قانون تأکید کرده است، لذا قرار شده شعبهای از سامانه ثبت اموال ظرف مدت ۳ هفته در مجلس دایر شود تا نمایندگان اموال و دارایی خود، همسر و فرزندانشان را اعلام کنند.
سخنگوی هیئت رئیسه مجلس اظهار کرد: به دلیل آنکه این طرح از سوی مجلس ارائه و بر آن تأکید شده، منتظریم تا بعد از راهاندازی این سامانه و استقرار آن در مجلس، هیئت رئیسه به عنوان پیش قدم در مقابل رسانهها اموال خود را ثبت کند.
عباسی با تأکید بر آنکه بحث محرمانگی ثبت اموال مسئولان در قانون اعلام شده است، گفت: ما نمایندگان به دلیل آنکه وکلای ملت هستیم، هر شخصی که داوطلب باشد میتواند اموال خود را اعلام کند.
او اظهار کرد: به صورت خوداظهاری اعلام شده و بعد بر اساس قانون صحت و سقم آن تطبیق داده میشود.
انتهای پیام/