او افزود: سعی وزارت نیرو بر این است که با دسترسی مناسبتر نسبت به اطلاعات و دادههایی که از سازمان هواشناسی دریافت میکند، بتواند سطح آمادگیها را بالا ببرد. البته این موضوع یک کار بینبخشی بوده و دستگاههای مختلفی در این زمینه همکاری دارند.
اردکانیان از تشکیل ستادهای مدیریت بحران در استانهای مختلف خبر داد و گفت: وزارت نیرو هم در شرکت مدیریت منابع آب، ستاد فرماندهی مدیریت سیلاب را فعال کرده که این ستاد مشغول کار بوده و در آینده نزدیک گزارش جامعی را در مورد اینکه در کدام نقاط ضعف وجود دارد و باید آمادگیها بیشتر شود، ارائه خواهد کرد.
بیشتر بخوانید: درآمد ۱۷۰ میلیاردی سامانه جامع پایش نیروگاهی در فاز اول
وزیر نیرو با اشاره به نقش مردم در زمان وقوع سیلاب بیان کرد: دستگاههای مسئول در مواقع بارشهای شدید و احتمال وقوع سیل هشدارهای لازم را به مردم میدهند. در عرصه مدیریت سیلاب دو مقوله پیشبینی و هشدار وجود دارد.
وزیر نیرو ادامه داد: پیشبینیها در بازه زمانی طولانی مدت و حدودا سه ماهه صورت میگیرد و هشدارها در بازه زمانی کوتاه سه یا چهار ساعت یا حداکثر ۷۲ خواهد بود. موضوعی که وجود دارد، این است که مردم باید هشدار دستگاههای ذیربط را جدی بگیرند.
وی در ادامه با تاکید بر اهمیت آزادسازی حریم و بستر رودخانهها اظهار کرد: دستگاههای قضایی همکاری خوبی در این زمینه دارند. زمانی که نیاز به حمایت دستگاههای قضایی است، واقعا حمایت میکنند.
وزیر نیرو ادامه داد: باید هرچقدر میتوانیم با رعایت قانون و چارچوبهای اخلاقی از تعدی به حریم و بستر رودخانهها پرهیز کنیم.
انتهای پیام /