سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

محوطه تاریخی «ریوی» منبعی مهم برای جریان شناسی فرهنگی در شمال شرق کشور

رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری با اشاره به کاوش‌های تپه تاریخی ریوی گفت: این محوطه تاریخی به‌عنوان منبعی مهم برای پاسخ‌دهی به بسیاری از خلأ‌های احتمالی جریان فرهنگی در شمال شرق کشور شناخته می‌شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، بهروز عمرانی رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری کشور در جریان بازدید از محوطه تاریخی ریوی و آغاز فصل جدید کاوش‌های این محوطه، گفت: «ریوی» به سبب اینکه می‌تواند زوایا و نقطه‌های تاریک از روند و جریان فرهنگی شمال شرق کشور را روشن کند برای جامعه باستان شناسان حائز اهمیت است.

عمرانی با اشاره به مشارکت هیئت باستان‌شناسی آلمانی در این پروژه، افزود: در پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری کشور بیش از ۳۰ تفاهم‌نامه داخلی و چندین تفاهم‌نامه خارجی داریم که یکی از آن‌ها، همکاری با موسسه باستان‌شناسی آلمان است.

او  با اشاره به اینکه حضور آلمانی‌ها در «ریوی» با بهره‌مندی از ظرفیت‌های پژوهشگاه بوده و مقدمه‌ای برای شرایط سازی به‌منظور حمایت‌های بیشتر است، گفت: در پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری کشور، در حال پیگیری پروژه‌ای هستیم که بخشی از آن به شمال شرق کشور برمی‌گردد و در آن حتماً از این ظرفیت‌ها بیشتر استفاده خواهیم کرد.

 رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری کشور با بیان اینکه پژوهشگاه میراث فرهنگی، نهادی مطالعاتی ذیل وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی است که به بهره‌مندی از قابلیت ادارات کل استان‌ها توجه دارد، اظهار داشت: تلاش خواهیم کرد تا دریچه بازدید از سایت‌هایی همچون «ریوی» را برای مردم و عموم فراهم کنیم و به‌تبع آن شاهد رونق بیش‌ از پیش گردشگری باشیم.

محوطه تاریخی ریوی در یک کیلومتری غرب روستای نجف از توابع شهرستان مانه و سملقان قرار دارد.

بر اساس پژوهش‌های باستان‌شناسی، مهم‌ترین دوران استقراری این محوطه مربوط به دوران هخامنشی، اشکانی و ساسانی بوده است.

انتهای پیام/د

محوطه تاریخی «ریوی» منبعی مهم برای جریان شناسی فرهنگی در شمال شرق کشور

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.