به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پامپئو همواره ادعا میکند که ریشه این اتهاماتی که به ایران وارد میکند مستند به رادارهای آمریکا در منطقه است حال آنکه تاکنون نتوانسته است هیچ منبع و مدرک مستندی برای اثبات ادعاهای واهی خود ارائه کند.
پس از حمله به نفتکشها در فاصله چند کیلومتری سواحل امارات و عربستان، پامپئو به فاصله چند دقیقه از وقوع این حوادث ایران را متهم به دست داشتن در این انفجارها کرد، این در حالی است که این دو کشور اعلام کردند برای دریافت دلایل وقوع این حوادث نیاز به زمان بیشتری است.
در حمله به تاسیسیات نفتی آرامکو در عربستان نیز، رادارهای پامپئو! خیلی سریعتر از هر رادار دیگری در منطقه دست به کار شدند و پامپئو مجددا مدعی شد که ایران پشت پرده این حمله قرار دارد و این در حالی است که یمن رسما مسئولیت این حمله را بر عهده گرفت و عربستان نیز اعلام کرد که پیش از متهم کردن شخص یا گروهی در این حادثه باید تحقیقات لازم و کافی صورت بگیرد.
اینبار نفتکش ایرانی در فاصله ۹۶ کیلومتری بندر جده در عربستان مورد حمله موشکی قرار گرفت، آن هم در منطقهای که ناوهای آمریکایی در رفت و آمدند و آمریکا کوچکترین تحرکات را در این منطقه رصد میکند، این حمله موشکی در دو مرحله و به فاصله نیم ساعت انجام گرفت، این فاصله زمانی کافی بود برای اینکه رادارهای آمریکایی موجود در آن منطقه مبدأ پرتاب موشکها را ردیابی کنند، اما به نظر میرسد رادارهای پامپئو زمانی که نفتکش ایرانی در آن منطقه مورد حمله قرار گرفت، کار نمیکردند و دلیل سکوت پامپئو در این خصوص هم همین است.
کشف اینکه چه کسی پشت پرده حمله به نفتکش ایرانی است نیاز به هوش و زکاوت زیادی ندارد، درواقع این حمله از سوی همان طرفی انجام شده که نفتکشها را در نزدیکی سواحل عربستان و امارات و در دریای عمان مورد هدف قرار داده است، چرا که همگی این حملات بر یک سبک و سیاق صورت گرفته اند. از سوی دیگر، این امکان وجود ندارد که حملهای صورت بگیرد و از سوی ناو، پایگاهها و رادارهای آمریکا در منطقه قابل رهگیری نباشد.
آشکار است، کسی که پشت پرده حمله به نفتکش ایرانی است، نمیخواهد که امنیت و ثبات در منطقه حکم فرما باشد، در واقع این حمله همزمان با سفر عمران خان نخست وزیر پاکستان به ایران و ریاض صورت گرفت که در واقع تکرار همان سناریوی حمله به نفتکش ژاپنی در دریای عمان در زمان سفر نخست وزیر ژاپن به ایران بود.
به نظر میرسد که که تکرار حوادث این چنینی در منطقه خلیج فارس، دریای عمان و دریای سرخ به اندازهای کفایت میکند که کشورهای منطقه دریابند چه کسی درصدد آن است که منطقه لحظهای روی آرامش به خود نبیند و این مسئله همکاری و همبستگی روزافزون کشورهای منطقه را میطلبد تا با جدیت و همکاری مسئولانه مجالی برای آنانکه درصدد ایجاد آشوب در منطقه هستند باقی نگذراند و این امر مستلزم همکاری در چارچوب طرحهایی است که منطقه را در مسیر امنیت و ثبات قرار میدهد و تنها راه دسیابی به توسعه و رشد اقتصادی است.
منبع: العالم
انتهای پیام/
برای نصب تجهیزات پیشرفته و بسیار پیشرفته بر روی نفتکشها و کشتیهای بزرگ توسط نیروهای نظامی چاره اندیشی خوب صورت بگیرد زیرا امنیت اقتصاد و امنیت ملی ممکن است با این حملات کمرنگ شود.
مسلملنان باید با عقلانیت کاری کنند که آلت دست دیگران قرار نگیرند ثروت بر باد رفته کشته مال مسلمانان وعشق وحال مال نامبردان پشت پرده امیدوارم با آگاهی مسلمانان روزی این آتش ها دامن روشن کنندگان افراطی از هر نژاد ومذهب وملیتی را بگیرد ومردم نفس راحتی بکشند
خرید منابع انرژی ارزان ، فروش تسلیحات و ماشین آلات جنگی و وجود زمینه سرمایه گذاری های کلان گشورهای عربی منطقه در کشورهای غربی و به تبع آن ایجاد اشتغال و..........از نتایج مثبت ایجاد اختلاف بین کشورهای منطقه است.
از طرفی آنها برای تضعیف جبهه اسلام مسلمانان را در مقابل هم قرار می دهند تا همدیگر را بکشند.
لذا باید سیاستمداران کشورهای اسلامی باید کمی عمیقتر به برنامه های دشمنان توجه نمایند و در دام آنها نیفتند و در زمین دشمن بازی نکنند. و از اتفاقات دهه اخیر عبرت بگیرند.
احتمالا با همکاری خود عربستان
بار اول اسرائیل زده
بار دوم اسرائیل زده و آمریکا هم کمکش کرده چون در اون منطقه رفت و آمد داره...
شاید عربستان هم باهاشون همکاری کرده باشه از این بن سلمان #احمق همه چیز بر میاد.
می گن مرگ یه بار شیونم یه بار ، اسرائیل خودش عجله داره ما چرا کمکشون نکنیم زودتر ...
می دونم که انتقام سختی در راهه مثل همیشه ،اون که آمریکا و انگلیس بود ... این که اسرائیله
تنگرو ببندید