سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دمنوش رزماری و دمنوش زنحبیل مخصوص روز‌های پاییزی

در این مطلب دستورالعمل تهیه دمنوش زنجبیل و رزماری را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دمنوش‌های پاییزی زنجبیل و رزماری مناسب با شرایط آب و هوایی این فصل هستند و خواص زیادی نیز دارند که در ادامه به خواص آن‌ها و طرز تهیه هریک اشاره می‌شود.

دمنوش زنجبیل
برای تهیه دمنوش زنجبیل مواد زیر لازم است:

آب داغ -یک لیوان
عسل-۲۵ گرم
آب لیموترش – یک قاشق چای خوری
زنجبیل آسیاب شده - نصف قاشق چای خوری
دارچین – ۱.۵ قاشق چای خوری

زنجبیل و دارچین را در یک لیوان آب جوش بریزید و هم بزنید. آب لیمو ترش و عسل را نیز اضافه کنید. اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه بماند.

نکته: اگر فشار خون تان بالاست قبل از مصرف زنجبیل با پزشک مشورت کنید و در مصرف آن زیاده روی نکنید.

دمنوش رزماری
برای تهیه دمنوش رزماری مواد زیر نیاز است:

برگ خشک رزماری
یک قاشق غذاخوری
آب داغ -یک لیوان

برگ‌های رزماری را در آب داغ بریزید و به مدت ۵ دقیقه بجوشانید. سپس زیر شعله را خاموش کنید و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه بماند. دمنوش را صاف کنید و روزانه دو تا سه فنجان از آن بنوشید.

خواص رزماری
رزماری حاوی میزان قابل توجهی ویتامین C است. این ویتامین در گل‌ها و برگ‌های آن وجود دارد. این دمنوش در صورت ابتلا به پرفشاری خون، صرع یا گاستریت (ورم معده) توصیه نمی‌شود.

منبع : زندگی آنلاین

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.