سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اجرای طرح ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در استان یزد

مدیر کل دامپزشکی استان یزد از اجرای طرح ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در کشتارگاه‌های طیور استان خبر داد.

علی اکبر حدادزاده مدیر کل دامپزشکی استان یزد در گفت و گو با  خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد ،    از اجرای طرح ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ  در کشتارگاه‌های طیور استان خبرداد و گفت :در قالب این طرح کشتارگاه‌های استان به سه برند A، B و A پلاس تقسیم بندی خواهند شد.

او افزود:در این طرح مرغ‌های درشت در محدوده وزنی ۱۳۰۰ گرم تا ۲ کیلو و ۲۰۰ گرم به واحد بسته بندی هدایت می‌شوند.

مدیر کل دامپزشکی استان یزد هدف از اجرای این طرح را ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ به منظور تضمین سلامت فراورده‌های خام دامی و پاسداری از سلامت عمومی مردم بیان کرد.

حداد زاده ادامه داد:از ابتدای آبان ماه جاری فعالیت کشتارگاه‌های A به صورت اتوماتیک خواهد شد.

او بیان داشت:هر سه برند مرغ A، B و A پلاس قابل مصرف و بهداشتی هستند.

انتهای پیام/ی

طرح ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در استان یزد  اجرا می شود

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.